Taxi, minibusz transzfer Budapest <->Bécs, Schwechat Repülőtér

Taxi transzfer Budapest Bécs, Bécs Schwechat Repülőtér – Angolul, németül beszélő sofőrrel. Taxi, minibusz, személygépkocsis személyszállítás Budapestről Bécsbe vagy a Bécs Schwechat Repülőtérre fix transzfer áron.
- Kérjen ajánlatot, megéri! Üres vissza fuvar esetén is jelentős kedvezményt kaphat.

Taxi, minibusz privát transzfer Budapest - Bécs Repülőtér vagy Bécs belváros. Mercedes E osztály 375,- EUR-tól. Angolul, németül beszélő sofőr. ❤️


- Figyelem! - Kizárólag egyéni taxi, vagy minibuszos, autóbuszos transzfereket teljesítünk Budapest és Bécs Schwechat repülőtér illetve Bécs belvárosa között. - Vállalunk egyéni vagy kiscsoportos utakat Budapestről Bécsbe és Bécsből Budapestre - bármely magyarországi cím, hotel és a bécsi repülőtér között. A privát taxi, minibusz, autóbusz transzferekre fix-árakat alkalmazunk, semmi rejtett költséget, vagy extra díjat nem számolunk fel az árajánlatunkban megadotton felül. Az árak mindig a gépjárműre szólnak, nem alkalmazunk személyenkénti árakat. Személyszállítási szolgáltatásaink árai 3 fő utas felett versenyképesek bármely tömegközlekedési formával (vonat vagy repülő). Utasaink azért választanak bennünket, mert a rugalmas indulás, a háztól-házig személyszállítás, hogy nem kell idegenekkel együtt utazniuk, biztonságossá és kényelmessé teszi az utazást.

AUSZTRIA BEUTAZÁSI SZABÁLYOK


- JELENLEG NINCSENEK ÉRVÉNYBEN JÁRVÁNYÜGYI KORLÁTOZÁSOK! - A személyszállítást - taxi, minibusz privát transzferek - Budapest és Bécs között mindkét irányban esetleges újabb járvány esetén is biztosítjuk az aktuális rendelkezések betartásával.
- A lenti linkeket használva érthetőbbek az utazás feltételei ->
- Korlátozás nélkül a következő személyek utazhatnak be - ami ránk személyszállítókra és utasainkra vonatkoznak.
- Az áru- és személyforgalom fenntartása céljából beutazók.
- Tranzitutasok (ilyenek akik repülőtérre, vagy repülőtérről utaznak) vagy Ausztrián megállás nélkül áthaladás esetén, amely feltétel kizárólag feltétlenül szükséges megszakítás esetén is teljesül.


- Hasznos linkek:

- Osztrák Nagykövetség Budapest ->
- Magyar Konzuli Szolgálat - Ausztria ->
- Előzetes online regisztráció Ausztriába belépéshez korlátozások esetén ->MERCEDES E OSZTÁLY -> TRANSZFER


- Mercedes E osztály kombi taxi a legmegfelelőbb ezekre a külföldi, vagy hosszabb belföldi transzferekre max 3 fő utas számára. Nagy csomagtér a poggyásznak és maximális kényelem az utasoknak.
-Taxi Mercedes E osztály:
Budapest - Bécs Repülőtér: 375,- EUR / autó
Budapest - Bécs belvárosa: 399,- EUR / autó
Budapest Airport - Bécs Repülőtér: 399,- EUR / autóMERCEDES MINIBUSZ -> TRANSZFER

- Mercedes Vito minibusz 6+1 vagy 8 +1 fős. Minibuszos személygépkocsis személyszállítás Budapestről - külföldre, illetve bármely Közép-európai országból - Budapestre. Vállalkozásunk kizárólag egyéni (privát) nemzetközi és magyarországi belföldi transzfereket kínál minibuszokkal. Iránytaxi, gyüjtö transzferek nem szerepelnek a kínálatunkban. Menetrendi járatokat nem működtetünk.
- Minibusz Mercedes Vito:
Budapest - Bécs Repülőtér: 399,- EUR / autó
Budapest - Bécs belvárosa: 449,- EUR / autó
Budapest Airport -
Bécs Repülőtér: 449,- EUR /autó

MERCEDES BUSZ -> TRANSZFER

- Mercedes Sprinter busz 18+1 fős. Autóbusz transzfer, autóbuszos személyszállítás Budapestről - külföldre, illetve bármely Közép-európai országból - Budapestre. Vállalkozásunk kizárólag egyéni (privát) nemzetközi és magyarországi belföldi buszos transzfereket kínál. Utakat, utasokat nem szervezünk, járatokat nem indítunk.
- Busz Mercedes Sprinter:
Budapest - Bécs belváros: 830,- EUR / busz
Budapest - Bécs Repülőtér: 830,- EUR / busz
Budapest Airport -
Bécs Repülőtér: 830,- EUR /busz

NEMZETKÖZI SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS -> TRANSZFER


ESETLEGES KORLÁTOZÁSOK - Az éppen aktuális előírások és korlátozások betartásával folyamatosan biztosítjuk a nemztetközi transzfer szolgáltatást. Kérjük legyen tekintettel arra, hogy egymás és a saját biztonságunk érdekében - a járványhelyzet függvényében -  arc maszkot használunk az utazás során és ezt az utasainktól is elvárjuk! Külföldre vagy külföldről történő utazásaihoz szükséges imformációkat a Konzuli Szolgálat honlapján találhat.
- Bankkártyás fizetés lehetséges a taxikban, személygépkocsikban, minibuszokban. Bármilyen bankkártyát, hitelkártyát képes kezelni a SUMUP telefonos applikációnk. Amennyiben szüksége van a kártyás fizetés bizonylatára is, a rendszer automatikusan azonnal elküldi az Ön e-mail címére. Amennyiben ügyfele vagy vendége transzferét szeretné kártyával előre fizetni, rendszerünk automatikusan díjbekérőt küld a megadott elérhetőségekre. Az autóbuszos transzferek esetében a gépkocsivezető állít ki számlát, illetve lehetőség van átutalással fizetni.
- Készséggel állunk utasaink rendelkezésére ha üdülni utaznak és repülőgépük valamely környező ország repülőteréről indul, vagy oda érkezik Budapest helyett. Vállalkozásunk rendelkezik a tevékenységhez szükséges valamennyi hatósági engedéllyel és megfelel a Nemzeti Közlekedési Hatóság által támasztott valamennyi törvényi feltételnek.


BÉCS SCHWECHAT -> TRANSZFER


- Transzfer árak: gépkocsira értendőek, nem személyenkénti árak
- Az ár tartalmazza a szállítás minden költségét - adó, útdíj, parkolás.
- Poggyász: Nagy csomagterű járműveket használunk.
- Fizetés készpénzben a gépkocsivezetőnek: FT, EUR, GBP, CHF, USD.
- Bankkártyás fizetés lehetséges. (+ 3 % bankköltség)
- Fizetés banki átutalással: előzetesen vagy utólag 7 napon belül.
- Számlaadás: Online kassza, vagy online számla.
- Gépkocsivezető: igény szerint németül és angolul beszélő sofőr
- Utakat és utasokat nem szervezünk, menetrendi járatokat nem indítunk.
- Utasok: Kizárólag egy társasághoz tartozók utaznak a gépkocsiban.
- Megrendelés: Írásban, az transzfer ajánlatkérő forma segítségével.
- Nem kérünk foglalót vagy előleget és hitelkártya adatokat sem.

BUDAPEST - BÉCS MEGÁLLÓVAL- Ha idejük megengedi, bárhol tarthatnak pihenőt, megnézhetnek egy turisztikai látványosságot vagy tehetnek egy városnézéssel, ebéddel egybekötött kitérőt. Utasaink napszaktól függően gyakran ebédelnek, vagy vacsoráznak Hegyeshalomban a Paprika Étteremben. Felkészült, idegennyelveket beszélő, tapasztalt sofőrök útközben érdekes és hasznos információkkal szolgálnak az adott látványosságról.
- Távolság: Budapest - Bécs: 250 km, menetidő: 2,5 - 3 óra
- Távolság: Budapest - Bécs Schwechat Reptér: 230 km,
- Menetidő: 2 - 2,5 óraÁrak - Budapest nemzetközi transzferek

A fix transzfer árak minden költséget tartalmaznak, gépkocsi kategóriára értendőek! A nemzetközi transzferek árai EURO-ban kerültek megállapításra, de természetesen Ft-ban is fizethetők.


- Transzfer Árak - Magyarosrszág, Budapest - Nemzetközi személyszállítás.
A transzfer árak minden költséget tartalmaznak, gépkocsi kategóriára értendőek!
- A privát taxi, minibusz, autóbusz transzferekre fix-árakat alkalmazunk, semmi rejtett költséget, vagy extra díjat nem számolunk fel az árajánlatunkban megadotton felül.
- Az árak mindig a gépjárműre szólnak, nem alkalmazunk személyenkénti árakat. Személyszállítási szolgáltatásaink árai 3 fő utas felett versenyképesek bármely tömegközlekedési formával (vonat vagy repülő).
- Leggyakoribb külföldi transzfereink Magyarország, Budapest és a környező Közép-európai nagyvárosok, kedvelt turisztikai célpontok: Budapest, Bécs, Bratislava, Pozsony, Graz, Innsbruck, Salzburg, Zagrab, Praga, Český Krumlov, Brno, Plitvice, Rijeka, Ljubljana, Bled, Maribor, Triest, Velence, Garda Tó
- Figyelem! Az ajánlatkérés elküldése nem jelent megrendelést. Az ajánlatkérő forma kitöltésével és az adatok pontos megadásával lehetővé teszi számunkra, hogy részletes árajánlatot adjunk. Megrendelése csak írásbeli ajánlatunk elfogadásával válik érvényessé, melyről részletes visszaigazolást kap.

- Válassza Ön is a kényelmet és a biztonságot!

* Kérjen árajánlatot! Ha vissza fuvarban meg tudjuk oldalni transzferét, akár 50 % kedvezményt is adunk!

Áraink tartalmazzák a transzfer valamennyi költégét (útdíj, híd, alagút stb. dijakat is)* A lenti árainkat a válság (infláció) jelentősen befolyásolja! A személyszállításra mindig a telefonon vagy e-mailben visszaigazolt ár érvényes! Bízunk benne, hogy hamarosan visszatérhetünk a régi árainkhoz! Szükség esetén fenntartjuk magunknak a jogot eltérő árak alkalmazására. * A nemzetközi transzferek árai az árfolyam változásai miatt EURO-ban rögzítettek, de természetesen Magyar Forintban (készpénzben, bank kártyával) is fizethetők. A válság és az infláció változásait mi is nehezen követjük, konkrét ajánlatkérésére adott ajánlatunk akár jelentősen olcsóbb lehet, mint a táblázatban felsoroltak!. Megértésüket köszönjük!

AUSZTRIA- Budapest transzfer árak ->

BUDAPESTmax 3 főminibusz 7 főbusz 18 főtáv./ idő
- BÉCS REPTÉR375,- €399,- €830,- €230 km / 2,5 óra
- BÉCS CITY399,- €429,- €830,- €250 km / 3 óra
+ Győr 1 óra stop419,- €439,- €850,- €270 km / 4 óra
+ Parndorf Outlet 3 óra stop459,- €499,- €899,- €250 km / 6 óra
+ Bratislava 3 óra stop469,- €539,- €899,- €300 km / 6 óra
+ Dunakanyar 4 óra stop499,- €559,- €999,- €300 km / 8 óra
- PARNDORF349,- €389,- €730- €210 km / 2 óra
+ Bratislava 3 óra stop399,- €449,- €799,- €270 km / 5 óra
+ Győr 1 óra stop369,- €399,- €730,- €230 km / 3 óra
- SALZBURG850,- €1.100,- €1.550,- €550 km / 6 óra
+ Melk Apátság 2 óra stop900,- €1.180,- €1.600,- €570 km / 8 óra
- GRAZ525,- €650,- €1.200,- €350 km / 4 óra
- HALLSTATT850,- €1.100,- €1.150,- €540 km / 6 óra
- LINZ680,- €750,- €1.250,- €440km / 5 óra
- INNSBRUCK1.100,- €1.200,- €1.699,- €730 km / 9 óra
- BADEN339,- €499,- €899,- €270 km / 3 óra
- DÜRNSTEIN499,- €549,- €999,- €330 km / 4 óra
- MELK499,- €549,- €999,- €340 km / 4 óra
- SANKT PÖLTEN499,- €549,- €999,- €315 km / 4 óra
- KREMS499,- €549,- €999,- €315 km / 4 óra

SZLOVÁKIA - Budapest transzfer árak ->

BUDAPESTmax 3 főminibusz 7 főbusz 18 főtáv./ idő
- BRATISLAVA299,- €349,- €699,- €200 km / 2 óra
+ Győr 1 óra stop319,- €369,- €749,- €220 km / 3 óra
+ Parndorf Outlet 3 óra stop359,- €399,- €799,- €250 km / 6 óra
+ Pannonhalma 1 óra stop329,- €359,- €749,- €240 km / 5 óra
+ Dunakanyar 4 óra stop419,- €499,- €959,- €260 km / 6 óra

CSEHORSZÁG - Budapest transzfer árak->

BUDAPESTmax 3 főminibusz 7 főbusz 18 főtáv./ idő
- PRÁGA795,- €850,- €1.450,- €530 km / 6 óra
+ Pozsony városnézés 2 óra640,- €899,- €1.550,- €530 km / 8 óra
+ Lednice Kastély 1 óra stop820,- €890,- €1.550,- €540 km / 7 óra
+ Brno 1 óra stop820,- €890,- €1.550,- €540 km / 7 óra
CESKY KRUMLOV680,- €780,- €1.350,- €450 km / 5 óra
+ Bécs 2 óra stop720,- €820,- €1.450,- €480 km / 7 óra
BRNO499,- €569,- €999,- €330 km / 3,5 óra
+ Bratislava 1 óra stop520,- €599,- €999,- €340 km / 5 óra

HORVÁTORSZÁG- Budapest transzfer árak ->

BUDAPESTmax 3 főminibusz 7 főbusz 8-18 főtáv./ idő
- ZAGRAB499,- €549,- €850,- €350 km / 4 óra
+ Balaton Siófok 1 óra stop499,- €549,- €890,- €360 km / 5 óra
- CAKOVEC349,- €399,- €759,- €265 km / 3 óra
- VARASDIN349,- €399,- €759,- €280 km / 3 óra
- KARLOVAC650,- €699,- €1.200,- €460 km / 5 óra
- PLITVICE650,- €699,- €1.200,- €480 km / 6 óra
- RIJEKA699,- €799,- €1.200,- €500 km / 6 óra
- OPATIJA699,- €799,- €1.250,- €520 km / 6 óra
- PULA899,- €999,- €1.350,- €610 km / 7 óra
- ROVINJ899,- €999,- €1.350,- €610 km / 7 óra

SZLOVÉNIA- Budapest transzfer árak ->

BUDAPESTmax 3 főminibusz 7 főbusz 8-18 főtáv./ idő
- LJUBLJANA649,- €749,- €1.100,- €470 km / 5 óra
+ Balaton Siófok 1 óra stop649,- €749,- €1.100,- €470 km / 6 óra
- MARIBOR499,- €549,- €850,- €350 km / 4 óra
- CELJE529,- €599,- €950,- €390 km / 4 óra
- BLED699,- €799,- €1.250,- €520 km / 6 óra
- KOPER850,- €999,- €1.350,- €570 km / 7 óra
- PORTOROS850,- €999,- €1.350,- €580 km / 7 óra

OLASZORSZÁG - Budapest transzfer árak ->

BUDAPESTmax 3 főminibusz 7 főbusz 8-18 főtáv./ idő
- Triest850,- €999,- €1.350,- €560 km / 6 óra
+ Ljubljana 2 óra stop900,- €1.100,- €1.450,- €580 km / 8 óra
- Velence1.050,- €1.200,- €1.600,- €710 km / 8 óra
+ Ljubljana 2 óra stop1.150,- €1.250,- €1.700,- €720 km / 8 óra
- Lidi di Jesolo999,- €1.100,- €1.600,- €690 km / 7 óra
- Garda tó1.270,- €1.370,- €1.999,- €850 km / 9 óra

NÉMETORSZÁG - Budapest transzfer árak ->

BUDAPESTmax 3 főminibusz 7 főbusz 8-18 főtáv./ idő
- MÜNCHEN1.050,- €1.150,- €1.750,- €700 km / 7 óra
- DREZDA999,- €1.100,- €1.699,- €670 km / 7 óra
- PASSAU799,- €899,- €1.350,- €530 km / 6 óra
- REGENSBURG950,- €1.150,- €1.799,- €650 km / 7 óra
- NÜRNBERG1.120,- €1.200,- €1.799,- €750 km / 8 óra

BUDAPEST AIRPORT - transzfer árak ->

BUDAPEST REPÜLŐTÉRmax 3 főminibusz 7 főbusz 8-18 főtáv./ idő
- BUDAPEST BELVÁROS50,- €70,- €120,- €23 km / 0,5 óra
- BÉCS SCHWECHAT375,- €399,- €830,- €270 km / 3 óra
- BÉCS CITY399,- €419,- €830,- €280 km / 3 óra
- SIÓFOK199,- €250,- €350,- €140 km / 1,5 óra
- BALATONFÜRED225,- €280,- €380,- €160 km / 2 óra
- TIHANY230,- €290,- €399,- €165 km / 2 óra
- VESZPRÉM
230,- €290,- €399,- €180 km / 2 óra
- KESZTHELY299,- €359,- €429,- €220 km / 2 óra
- HÉVÍZ299,- €359,- €429,- €220 km / 2 óra
- ZALAEGERSZEG380,- €430,- €550,- €255 km / 3 óra
- PÁPA299,- €349,- €439,- €200 km / 2,5 óra
- NAGYKANIZSA350,- €399,- €499,- €250 km / 3 óra
- NAGYATÁD380,- €430,- €550,- €260 km / 3 óra
- IGAL299,- €349,- €439,- €190 km / 2 óra
- TAMÁSI240,- €299,- €399,- €165 km / 2 óra
- DOMBÓVÁR299,- €349,- €439,- €200 km / 2,5 óra
- MARCALI299,- €359,- €429,- €210 km / 2,5 óra
- KAPOSVÁR299,- €359,- €429,- €210 km / 2,5 óra
- SZEKSZÁRD
299,- €350,- €429,- €170 km / 2 óra

EGYÉNI KIRÁNDULÁSOKBudapestről ->

BUDAPESTTaxi 3 főMinibusz 7 fő.Busz 8-18 fő.táv../ idő
- BUDAPEST VÁROSNÉZÉS299,- €349,- €399,- €6 óra
- BALATON KIRÁNDULÁS399,- €449,- €630,- €250 km / 8 óra

HOGYAN FIZETHETI A TRANSZFERT? ->

- A transzfert minden esetben a címre érkezés után fizeti, nem kérünk foglalót és előleget sem. Elfogadott fizetőeszközök - készpénz: FT, EUR, CHF, GBP, USD. Bankkártyás fizetés esetén kérjük a megrendelésben jelezni, hogy kártyával kíván fizetni! Szerződött partnereink egyéni fizetési feltételeket élvezhetnek!

Leggyakoribb külföldi transzfereink: Budapest <->Bécs

Egyéni személyszállítás első sorban Budapest - Bécs, Bécs Schwechat Repülőtér között. Gyakran teljesítünk transzfereket szomszédos országok nagyvárosaiba és kedvelt turisztikai célpontjaiba: Bécs, Bratislava, Pozsony, Graz, Zagrab, Praga, Ljubljana.

BUDAPEST - BÉCS REPÜLŐTÉR EXPRESS


- Személyszállítás, taxi, minibusz, busz transzferek Budapestről illetve bármely magyarországi címről megrendelhető Bécsbe vagy a Bécs Schwechat Repülőtérre. A külföldi transzfer árakat EURO-ban rögzítettük, de természetesen Magyar Forintban is fizethetők. Iránytaxi, gyüjtö transzferek nem szerepelnek a kinálatunkban. Menetrendi járatokat nem működtetünk.

- Transzfer ár: 3 főig: Mercedes E osztály kombi: 375,- EUR.
- Transzfer ár: 7 főig Mercedes Vito minibusz: 399,- EUR.
- Transzfer ár: 8 - 18 főig Mercedes Sprinter busz: 830,- EUR.
- Távolság: Budapest - Bécs Reptér: 230 km, menetidő: 2 - 2,5 óraBÉCS REPÜLŐTÉR - BUDAPEST EXPRESS

- Személyszállítás, egyéni transzferek, taxi, minibusz, busz a Bécs Schwechat Repülőtérről Budapestre illetve bármely magyarországi címre megrendelhető. Természetesen a transzfer megrendelhető Bécs belvárosából, hotelből vagy bármely bécsi címről is.
- A külföldi transzfer árakat EURO-ban rögzítettük, de természetesen Magyar Forintban is fizethetők.

- Transzfer ár: 3 főig: Mercedes E osztály kombi: 375,- EUR.
- Transzfer ár: 7 főig Mercedes Vito minibusz: 399,- EUR.
- Transzfer ár: 8 - 18 főig Mercedes Sprinter busz: 830,- EUR.
- Távolság: Bécs Reptér - Budapest: 230 km, menetidő: 2 - 2,5 óraBUDAPEST - BÉCS REPÜLŐTÉR + PARNDORF OUTLET BEVÁSÁRLÁS

- Ezt a transzferünket Budapest és Bécs között főleg Európán kívülről érkezett turisták veszik igénybe, hiszen ők Fogyasztási Adó mentesen vásárolhatnak a Parndorf McArthur Designer Outlet Centerben.  Ők akár a transzfer teljes árát megspórolhatják. Az Outlet közvetlenül a Budapest - Bécs közötti A4-es autópálya mellett található, így nem kell kitérőt sem tenni.
- Természetesen a transzfer mindkét irányban megrendelhető! 

- Transzfer ár: 3 főig: Mercedes E osztály kombi: 459,- EUR.
- Transzfer ár: 7 főig Mercedes Vito minibusz: 499,- EUR.
- Transzfer ár: 8 - 18 főig Mercedes Sprinter busz: 899,- EUR.

- Távolság: Budapest - Parndorf - Bécs: 250 km, menetidő: 3+3 óraBUDAPEST- BÉCS REPÜLŐTÉR + POZSONY VÁROSNÉZÉS

- HIHETETLEN? - Három Közép-európai főváros egyetlen nap, mindössze 6 órás utazás alatt? Különleges ajánlatunk elsősorban nem üzleti utazóknak szól. Budapest és Bécs között utazó külföldi turistáknak Pozsonyi városnézést kínálunk útközben, hogy az utazás még emlékezetesebb legyen.
- Természetesen a transzfer mindkét irányban megrendelhető! 

- Transzfer ár: 3 főig: Mercedes E osztály kombi: 469,- EUR.
- Transzfer ár: 7 főig Mercedes Vito minibusz: 539,- EUR.
- Transzfer ár: 8 - 18 főig Mercedes Sprinter busz: 899,- EUR.

- Távolság: Budapest - Pozsony - Bécs: 300 km, menetidő: 3+3 óraBUDAPEST - BÉCS REPÜLŐTÉR - DUNAKANYARON KERESZTÜL

- Az egész Duna-völgy bővelkedik természeti és épített történelmi látnivalókban. Egy ilyen utat ajánlunk azoknak, akiknek nem sietős az útjuk Budapest és Bécs között. Utazás Magyarország történelmébe!
-  Az ebédet és a belépőket nem tartalmazza a transzfer ára. - Külföldi üzletfelek, turisták vagy vendégei részére magyarul, németül, angolul beszélő sofőr áll szolgálatukra a kívánt nyelven történő idegenvezetéssel Budapestről Bécsbe Szentendrén, Visegrádon és Esztergomon át.
- Természetesen a transzfer mindkét irányban megrendelhető

- Transzfer ár: 3 főig: Mercedes E osztály kombi: 499,- EUR.
- Transzfer ár: 7 főig Mercedes Vito minibusz: 559,- EUR.
- Transzfer ár: 8 - 18 főig Mercedes Sprinter busz: 999,- EUR.

- Távolság: Budapest - Dunakanyar - Bécs: 300 km, menetidő: 8 óraUtasvélemények

Maria Maglasang - Indonesia

I always wanted to visit these cities (Bratislava, Vienna, Budapest). I'm so happy, I found this site! Easy to book, enough details and information, so I didn't have to worry about anything. Thanks for the trip! I miss these places already! Best wishes: Maria from Indonesia

2018-03-19

Nancy Morton - USA

I got a European trip as a graduation gift from my mom. Due to some errors, we missed the train from Vienna to Budapest. Luckily, we found this site and it was really life-saving! After hours of worrying, we met a kind and helpful driver and it was a relief! It was a good idea, to use a professional service instead of getting lost in a foreign-language country even more. It was an enjoyable ride and we also got useful tips for sights, museums and restaurants. Thank you very much Emil!
Nancy Morton - USA California

2018-03-19

Marek Jablonsky - Poland

Hi! We were travelling with the kids from Vienna to Budapest with the option of travelling through the Danube Bend. So rich history and amazing view! Our guide and driver was so easy-going, helpful and intelligent. The kids enjoyed the time so much and learnt more, than in a history lesson! We would like to thank you for the ride. It was an awesome day, you made our trip so interesting! Thank You Emil! Regards: Marek Jablonsky - Poland

2018-03-19

Tommy Lim

"We had booked for us 3 Emil as a private driver from Vienna to Budapest in Sept. 2017 via his homepage viennabudapest.hu. It was easy to find all the informations on the site. His offer was promt and detailed, he answered for all our questions previously in his transfer confirmation. The pick up was in the exact time, the car is a luxury Mercedes E class estate car, enough luggage-rack for our 4 suitcases and hand bags. He offered us not a simple direct transport to Budapest but a scenic tour via Bratislava, which is the capital city of Slovakia. It was amazing!!! Highly recommended! Thank you Emil!"

2018-03-10

Daniel Sikorsky

It was an excellent ride and excellent car excellent driver.
Five stars!
Thanks Emil

2018-01-10

Dieter und Elke Schröder

Wir möchten uns für die pünktliche Abholung aus Pari bedanken.Wir
können Sie nur weiter empfehlen.
Grüße aus Schleswig Holstein!

Dieter und Elke Schröder

2017-07-06

Robert Venczel - USA Florida

Nálunk Amerikában teljesen más kép él a taxisokról. Nemrég meglátogattam az őseim földjét családommal. Sajnos a gyerekeim nem jól beszélik a Magyar nyelvet. Az interneten találták - szerencséjükre - a mi kedvenc magyar sofőrünket, aki nem csak, hogy kiválóan beszél angolul, de hihetetlen lexikális tudással rendelkezik. Innentől kezdve felébredt a kíváncsiságuk az Óhaza történelme és kultúrája iránt. Emil minden tiszteletet és elismerést megérdemel.
Köszönjük Emil! (Újra jövünk)

2016-03-04

Trade registration code: 25697297
Tax code: 51336985-1-34
Copyright: budapestvienna.hu © 2009 - 2024

Bokros Emil

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:
TAXI BUDAPEST VIENNA
GTM MINIBUS SERVICE
Személyszállító és Fuvarszervező Kft.
Cím: 1027 Budapest Bem rkp. 52.
Telefon: +36302376000in Angolul, Németül, Magyarul
E-Mail: info@budapestvienna.hu