Transzfer Budapest - Bécs, Pozsony, Prága + Parndorf Outlet

Privát transzfer, Taxi, Minibusz Budapest - Bécs, Pozsony vagy Prága - Parndorf Outlet bevásárlással

BUDAPEST - BÉCS, POZSONY VAGY PRÁGA + PARNDORF OUTLET BEVÁSÁRLÁSSAL


- Fedezzen fel több mint 100 divat & életstílus márkát, állandó - akár 70% leértékeléssel. Élvezze a nemzetközi márkákat a hétköznapi divat, sport, szabadidő, cipő, kiegészítők és életstílus termékeket! Több mint 70 üzletet maguk a gyártók üzemeltetnek, illetve kiemelt kereskedelmi partnereik. A termékek egy része az előző évi divat részei, sok termék ezért akár 70%-al olcsóbban vásárolható meg annál az árnál, melyet a gyártók ajánlanak. Egy kis szerencsével - és ha elég időt szánnak a nézelődésre - itt nagyon olcsón beszerezhetik a kedvenc márkájukat. A nyitott és részben tetővel fedett bevásárlóközpont várja Önt is!

TRANSZFER ÉS VÁSÁRLÁS


- Talán nem szükséges megemlíteni, de itt minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy kicsit megpihenjen vagy felfrissüljön. Kényeztesse magát egy csésze kávéval, fínom falatokkal vagy akár egy meleg ebéddel valamelyik éttermben, kávézóban vagy snack bárban!

ADÓ MENTES BEVÁSÁRLÁS A PARNDORF OUTLETBEN


- A Parndorf Fashion Outlet center közvetlenül az A4 autópálya mellett található, így még kitérőt sem kell tenni Budapest és Bécs, vagy Budapest és Prága között utazva. Az outlet center csak 30 percnyire van Bécstől, 20 percnyire Pozsonytól és 50 percnyire Győrtől.
- Vásároljon adómentesen és spórolja meg az ÁFA-t

PARDORF OUTLET "SHOPPING" MEGÁLLÓ


- DIVAT, ÉLETSTÍLUS, SZÓRAKOZÁS, Éttermek & Kávézók, Mozáskorlátozott barát, gyermekeknek játszótér, ingyen Wifi, Rendes nyitvatartás:Hétfő - Péntek: 09:30 - 20:00 óra, Szombat: 09 - 18 óra, Vasárnap: zárva.
- Elfáradt? Kóstoljon meg egy fínom szendvicset, válassza ki a kedvenc éttermét, és üljön be családjával vagy barátaival egy ebédre! Baby ételek megmelegítésére lehetőség van az éttermekben.

- Ingyenes transzfer? - A személyszállítás sehol sem ingyenes, de egy adómentes bevásárlással akár a transzfer teljes költségét megspórolhatja a Parndorf McArthur Designer Outlet Centerben. Amint befejezte a vásárlást, folytathatja az utazást akár Bécs, akár Prága vagy Budapest felé, hiszen ezt a transzfer szolgáltatást mindkét irányba megrendelheti!
- Autóink: Tágas, kényelmes, modern prémium kategóriás személyautókkal és minibuszokkal biztosítjuk az intercity vagy repülőtéri transzfereket. Ha extrém mennyiségű, vagy nagyméretű poggyásszal utazik, az sem okoz gondot, hiszen kérhet csomagutánfutót némi felárért.
- Vásárlás: Az árban 3 óra várakozás benne foglaltatik.
- Sofőr: Tapasztalt és képzett magyarul, németül és angolul beszélő sofőr.
- Fizetés: az elfogadott valuták: FT, EUR, CHF, GBP, USD.
- Foglaló: előleget nem kérünk transzfer rendeléskor. A sofőrnek fizet miután megérkezett úticéljához.

* További információkért keressen bennünket e-mailben vagy telefonon!
** Az árak autónként értendőek nem személyenként. Fenntartjuk magunknak az árváltoztatás jogát.


- VÁLASSZA AZ ÉLMÉNYT, A KÉNYELMET ÉS A BIZTONSÁGOT!

BÉCS - BUDAPEST + PARNDORF - MERCEDES E OSZTÁLY ->


- Mercedes E osztály kombi taxi a legmegfelelőbb ezekre a külföldi, vagy hosszabb belföldi transzferekre max 3 fő utas számára. Nagy csomagtér a poggyásznak és maximális kényelem az utasoknak.

-Taxi Mercedes E osztály:

Budapest - Bécs + Parndorf: 459,- EUR / autó
Bécs - Budapest + Parndorf: 459,- EUR / autó
Budapest - Prága + Parndorf: 850,- EUR / autó
Prága - Budapest + Parndorf: 850,- EUR / autóBÉCS - BUDAPEST + PARNDORF - MERCEDES MINIBUSZ ->

- Mercedes Vito minibusz 6+1 vagy 8 +1 fős. Minibuszos személygépkocsis személyszállítás Budapestről - külföldre, illetve bármely Közép-európai országból - Budapestre. Vállalkozásunk kizárólag egyéni (privát) nemzetközi és magyarországi belföldi transzfereket kínál minibuszokkal. Iránytaxi, gyüjtö transzferek nem szerepelnek a kinálatunkban. Menetrendi járatokat nem működtetünk.

Minibusz Mercedes Vito 7+1:
Budapest - Bécs + Parndorf: 499,- EUR / autó
Bécs - Budapest + Parndorf: 499,- EUR / autó
Budapest - Prága + Parndorf: 900,- EUR / autó
Prága - Budapest + Parndorf: 900,- EUR / autó


BÉCS - BUDAPEST + PARNDORF - MERCEDES BUSZ ->

- Mercedes Sprinter busz 18+1 fős. Autóbusz transzfer, autóbuszos személyszállítás Budapestről - külföldre, illetve bármely Közép-európai országból - Budapestre. Vállalkozásunk kizárólag egyéni (privát) nemzetközi és magyarországi belföldi buszos transzfereket kínál. Utakat, utasokat nem szervezünk, járatokat nem indítunk.

Busz Mercedes Sprinter:
Budapest - Bécs + Parndorf: 899,- EUR / autó
Bécs - Budapest + Parndorf: 899,- EUR / autó
Budapest - Prága + Parndorf: 1.550,- EUR / autó
Prága - Budapest + Parndorf: 1.550,- EUR / autó

Utasvélemények

Maria Maglasang - Indonesia

I always wanted to visit these cities (Bratislava, Vienna, Budapest). I'm so happy, I found this site! Easy to book, enough details and information, so I didn't have to worry about anything. Thanks for the trip! I miss these places already! Best wishes: Maria from Indonesia

2018-03-19

Nancy Morton - USA

I got a European trip as a graduation gift from my mom. Due to some errors, we missed the train from Vienna to Budapest. Luckily, we found this site and it was really life-saving! After hours of worrying, we met a kind and helpful driver and it was a relief! It was a good idea, to use a professional service instead of getting lost in a foreign-language country even more. It was an enjoyable ride and we also got useful tips for sights, museums and restaurants. Thank you very much Emil!
Nancy Morton - USA California

2018-03-19

Marek Jablonsky - Poland

Hi! We were travelling with the kids from Vienna to Budapest with the option of travelling through the Danube Bend. So rich history and amazing view! Our guide and driver was so easy-going, helpful and intelligent. The kids enjoyed the time so much and learnt more, than in a history lesson! We would like to thank you for the ride. It was an awesome day, you made our trip so interesting! Thank You Emil! Regards: Marek Jablonsky - Poland

2018-03-19

Tommy Lim

"We had booked for us 3 Emil as a private driver from Vienna to Budapest in Sept. 2017 via his homepage viennabudapest.hu. It was easy to find all the informations on the site. His offer was promt and detailed, he answered for all our questions previously in his transfer confirmation. The pick up was in the exact time, the car is a luxury Mercedes E class estate car, enough luggage-rack for our 4 suitcases and hand bags. He offered us not a simple direct transport to Budapest but a scenic tour via Bratislava, which is the capital city of Slovakia. It was amazing!!! Highly recommended! Thank you Emil!"

2018-03-10

Daniel Sikorsky

It was an excellent ride and excellent car excellent driver.
Five stars!
Thanks Emil

2018-01-10

Dieter und Elke Schröder

Wir möchten uns für die pünktliche Abholung aus Pari bedanken.Wir
können Sie nur weiter empfehlen.
Grüße aus Schleswig Holstein!

Dieter und Elke Schröder

2017-07-06

Robert Venczel - USA Florida

Nálunk Amerikában teljesen más kép él a taxisokról. Nemrég meglátogattam az őseim földjét családommal. Sajnos a gyerekeim nem jól beszélik a Magyar nyelvet. Az interneten találták - szerencséjükre - a mi kedvenc magyar sofőrünket, aki nem csak, hogy kiválóan beszél angolul, de hihetetlen lexikális tudással rendelkezik. Innentől kezdve felébredt a kíváncsiságuk az Óhaza történelme és kultúrája iránt. Emil minden tiszteletet és elismerést megérdemel.
Köszönjük Emil! (Újra jövünk)

2016-03-04

Trade registration code: 25697297
Tax code: 51336985-1-34
Copyright: budapestvienna.hu © 2009 - 2024

Bokros Emil

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:
TAXI BUDAPEST VIENNA
GTM MINIBUS SERVICE
Személyszállító és Fuvarszervező Kft.
Cím: 1027 Budapest Bem rkp. 52.
Telefon: +36302376000in Angolul, Németül, Magyarul
E-Mail: info@budapestvienna.hu