Gyakran Ismételt Kérdések

Bemutatkozás - Gyakran ismételt kérdésk - Utazási Feltételek

- IGÉNYBE VEHETEM A TRANSZFEREKET A COVID-19 ALATT IS? ->

- IGEN! - Az éppen aktuális előírások és korlátozások betartásával folyamatosan biztosítjuk a nemztetközi transzfer szolgáltatást. Kérjük legyen tekintettel arra, hogy egymás és a saját biztonságunk érdekében arc maszkot használunk az utazás során és ezt az utasainktól is elvárjuk! Külföldre vagy külföldről történő utazásaihoz szükséges imformációkat a Konzuli Szolgálat honlapján találhat.

- VAN LEHETŐSÉG BANKKÁRTYÁS FIZETÉSRE VAGY ÁTUTALÁSRA? ->

- IGEN! - Bankkártyás fizetés lehetséges a taxikban, személygépkocsikban, minibuszokban. Bármilyen bankkártyát, hitelkártyát képes kezelni a SUMUP telefonos applikációnk. Amennyiben szüksége van a kártyás fizetés bizonylatára is, a rendszer automatikusan azonnal elküldi az Ön e-mail címére. Amennyiben ügyfele vagy vendége transzferét szeretné kártyával előre fizetni, rendszerünk automatikusan díjbekérőt küld a megadott elérhetőségekre. Az autóbuszos transzferek esetében a gépkocsivezető állít ki számlát, illetve lehetőség van átutalással fizetni.

- HOGYAN RENDELHETEK TRANSZFERT? ->

- FOGLALJON EGYSZERŰEN ONLINE! - Kérjük legyen tekintettel arra, hogy ajánlatkérése még nem jelent megrendelést! Árajánlatot az oldalunkon található ajánlatkérő forma segítségével írásban kérhet. Kérjük, hogy az ajánlatkérésben valamennyi - a transzfer pontos bonyolításához szükséges - adatot adják meg. Adataikat bizalmasan kezeljük. Ajánlatkérése elküldéséről automatikus visszaigazolást kap. A megrendelését csak úgy tudjuk visszaigazolni, ha megkapjuk Öntől, hogy elfogadja az ajánlatunkat! Bármilyen kérdéssel hívhat telefonon: +36302376000 WhatsApp, Facetime, Messenger, Viber ...

AZ ÁRAK AUTÓRA VAGY SZEMÉLYEKRE VONATKOZNAK? ->

- Transzfer áraink minden esetben a gépkocsira érvényesek. Kérje az együtt utazók létszámának és csomagjának megfelelő kategóriájú gépkocsit!

KAPOK-E VISSZAIGAZOLÁST A MEGRENDELÉSRŐL? ->

- Miután megkaptuk visszajelzését, hogy elfogadja ajánlatunkat, hamarosan megkapja tőlünk a transzfer valamennyi részletét és feltételeit tartalmazó megerősítést.

MI A TEENDŐ, HA VÁTOZATNI SZERETNÉK A FOGLALÁSON? ->

- Kérjük keressen bennünket e-mailben vagy telefonon! Ügyfélszolgálati telefon: +3632376000 - magyar, angol, német nyelven.

HOGYAN TÖRÖLHETEM A FOGLALÁST? ->

- Transzfer rendeléskor nem kérünk előleget vagy foglalót és hitelkártya adatokat sem. Kérjük, ha valamely okból meghiúsul az utazása, bennünket is időben tértesítsen e-mailben vagy telefonon! Ügyfélszolgálati telefon: +3632376000 - magyar, angol, német nyelven.

HOGYAN FIZETEM A TRANSZFERT? ->

- A transzfert minden esetben a címre érkezés után fizeti, nem kérünk előleget sem. Elfogadott fizetőeszközök - készpénz: FT, EUR, CHF, GBP, USD. Bankkártyás fizetés esetén kérjük a megrendelésben jelezni, hogy kártyával kíván fizetni! Szerződött partnereink egyéni fizetési feltételeket élvezhetnek!

KAPOK-E SZÁMLÁT? ->

- Természetesen minden esetben hivatalos számlát adunk a szolgáltatásról. Rendelkezünk mobil on-line pénztárgéppel, de igény esetén készpénzfizetési számlát a gépkocsivezető állít ki. Szerződött partnereink egyéni fizetési feltételeket élvezhetnek!

HOL TALÁLKOZOM A SOFŐRREL? ->

- A transzfer visszaigazolásában minden esetben értesítjük, a találkozás helyéről és módjáról. A megrendelésben minden esetben elkérjük a mobil számát, hogy a sofőr is kereshesse Önt! Találkozási pont a repülőtéren a terminál találkozási pontja, hoteleknél a recepció, egyéb céges vagy egyéni címek esetében ott ahol azt a gépkocsival a legközelebb szabályosan megtehetjük.

HA NEM BESZÉLEK MAGYARUL? ->

- Utasaink jelentős része külföldi turista, vagy üzleti utazó. Ajánlatkérését és telefonját fogadni tudjuk a magyaron kívül, angol és német nyekven. A külföldi transzfereket taxi és minibusz kategóriákban - angolul és németül is beszélő gépkocsivezetők látják el.

MENNYI CSOMAGOT VIHETEK? ->

- A nemzetközi transzferekhez kényelmes és tágas taxikat, minibuszokat használunk, elegendő csomagtérrel, hogy minden utas 1db. kabin méretű és 1 db. kézi poggyászt hozhasson magával. Ha extrém sok vagy nagyméretű poggyásszal utazik, azt kérjük előre jelezze az ajánlatkérésben! Ha szükséges tudunk poggyász utánfutót biztosítani.

CSAK BUDAPESTRŐL VÁLALNAK TRANSZFERT? ->

- A nem taxis személygépkocsis személyszállítás nem területi engedélyköteles. Működési területünk Magyarország. A nemzetközi szállítási jog szerint teljesíthetünk Magyarországról bárhova és Magyarországra is bárhonnan transzfereket. Természetesen, ha versenyképes áron tudunk ajánlatot tenni, bárhonnan és bárhová Magyarországon belül is vállalunk személyszállítást.

AJÁNLANAK TRANSZFERT KIRÁNDULÁSSAL IS? ->

- Honlapunkon felsoroltunk néhány kirándulással, városnézéssel összekötött különleges transzfert, melyeket első sorban az Európán kívülről érkező turistáknak ajánlunk! Amennyiben ettől eltérő kívánsága van, kérjük azt az ajánlatkérésben jelezze!

MILYEN GÉPKOCSIVAL UTAZOK? ->

- Valamennyi autónk rendelkezik a Nemzeti Közlekedési Hatóság személyszállítási engedélyével, megfelel a legszigorúbb feltételeknek, rendszeresen szervizelt és jól karbantartott. Személygépkocsi: Mercedes E osztály, minibuszok: Mercedes Vito, Viano, V osztály, buszok: Mercedes Sprinter 15, 18, 20 fős

UTAZNAK-E MÁSOK IS AZ AUTÓBAN? ->

- A privát transzferek esetében csak Ön, vagy az Önnel egy társaságban utazók tartózkodnak a gépkocsiban.

MI A TEENDŐ HA KÉSIK A GÉPEM? ->

- Nem ritka dolog, hogy a repülőgép késik vagy törlik a járatot. Ebben az esetben kérjük, hogy értesítsen bennünket telefonon, hogy a gépkocsivezető ne várjon feleslegesen, vagy egy későbbi időpontban tudja megoldani a szállítást!

MI VAN HA KÉSIK A TRANSZFEREM? ->

- Sajnos előfordulnak útközben balesetek, forgalmi dugók, útépítések. A határátlépéssel járó szállításnál akár hosszabb várakozás is lehet a határon. Tapasztalatunk és helyismeretünk birtokában igyekszünk ilyen esetekben is pontos időben a címre érkezni, de rajtunk kívül álló okokból bekövetkező késésekért felelősséget nem vállalunk. Késés esetén előre értesítjük a megrendelésben Ön által megadott telefonszámon.

Utasvélemények

Maria Maglasang - Indonesia

I always wanted to visit these cities (Bratislava, Vienna, Budapest). I'm so happy, I found this site! Easy to book, enough details and information, so I didn't have to worry about anything. Thanks for the trip! I miss these places already! Best wishes: Maria from Indonesia

2018-03-19

Nancy Morton - USA

I got a European trip as a graduation gift from my mom. Due to some errors, we missed the train from Vienna to Budapest. Luckily, we found this site and it was really life-saving! After hours of worrying, we met a kind and helpful driver and it was a relief! It was a good idea, to use a professional service instead of getting lost in a foreign-language country even more. It was an enjoyable ride and we also got useful tips for sights, museums and restaurants. Thank you very much Emil!
Nancy Morton - USA California

2018-03-19

Marek Jablonsky - Poland

Hi! We were travelling with the kids from Vienna to Budapest with the option of travelling through the Danube Bend. So rich history and amazing view! Our guide and driver was so easy-going, helpful and intelligent. The kids enjoyed the time so much and learnt more, than in a history lesson! We would like to thank you for the ride. It was an awesome day, you made our trip so interesting! Thank You Emil! Regards: Marek Jablonsky - Poland

2018-03-19

Tommy Lim

"We had booked for us 3 Emil as a private driver from Vienna to Budapest in Sept. 2017 via his homepage viennabudapest.hu. It was easy to find all the informations on the site. His offer was promt and detailed, he answered for all our questions previously in his transfer confirmation. The pick up was in the exact time, the car is a luxury Mercedes E class estate car, enough luggage-rack for our 4 suitcases and hand bags. He offered us not a simple direct transport to Budapest but a scenic tour via Bratislava, which is the capital city of Slovakia. It was amazing!!! Highly recommended! Thank you Emil!"

2018-03-10

Daniel Sikorsky

It was an excellent ride and excellent car excellent driver.
Five stars!
Thanks Emil

2018-01-10

Dieter und Elke Schröder

Wir möchten uns für die pünktliche Abholung aus Pari bedanken.Wir
können Sie nur weiter empfehlen.
Grüße aus Schleswig Holstein!

Dieter und Elke Schröder

2017-07-06

Robert Venczel - USA Florida

Nálunk Amerikában teljesen más kép él a taxisokról. Nemrég meglátogattam az őseim földjét családommal. Sajnos a gyerekeim nem jól beszélik a Magyar nyelvet. Az interneten találták - szerencséjükre - a mi kedvenc magyar sofőrünket, aki nem csak, hogy kiválóan beszél angolul, de hihetetlen lexikális tudással rendelkezik. Innentől kezdve felébredt a kíváncsiságuk az Óhaza történelme és kultúrája iránt. Emil minden tiszteletet és elismerést megérdemel.
Köszönjük Emil! (Újra jövünk)

2016-03-04

Trade registration code: 25697297
Tax code: 51336985-1-34
Copyright: budapestvienna.hu © 2009 - 2023

Bokros Emil

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:
TAXI BUDAPEST VIENNA
GTM MINIBUS SERVICE
Személyszállító és Fuvarszervező Kft.
Cím: 1027 Budapest Bem rkp. 52.
Telefon: +36302376000in Angolul, Németül, Magyarul
E-Mail: info@budapestvienna.hu