KERÉKPÁR SZÁLLÍTÁS - belföldön és külföldre

Bringatúrákhoz - kerékpár szállítás, bicikli túrák kísérése, minibusz transzfer Budapest, Balaton. Kerékpár szállítás Magyarországon belföldön és külföldre. Mercedes Vito minibusz max 8 fő és kerékpár, angolul, németül beszélő sofőr.

Kerékpár szállítás, minibusz transzfer Budapest, Balaton, Magyarország - beföldön és külföldre. Mercedes Vito minibusz max 8 fő + kerékpárok, angolul, németül beszélő sofőr.


- Szervezze meg velünk bicikli túráit! -Örömmel segítünk a kerékpárok szállításában, bicikli túrák kísérésében!
- Leggyakoribb transzfereink a Duna mentén: Budapest - Pozsony, Bécs, Klosterneuburg, Tulln, Krems, Dürnstein, Sankt Pölten, Melk, Linz. Nem szervezünk utasokat és utazásokat.
- Leggyakoribb transzfereink a Balaton körül:
  Balaton és Budapest közt: Siófok, Balatonaliga, Balatonkenese, Balatonalmádi, Balatonfüred, Tihany, Badacsony, Keszthely, Hévíz, Fonyód, Balatonlelle, Balatonboglár, Balatonföldvár, Szántód, Zamárdi, Siófok, Balatonvilágos, Balatonaliga, Balatonakarattya. - Vállalunk egyéni vagy kiscsoportos kerékpár szállítást  bármely magyarországi cím, és a fentebb felsorolt úticélok között. Az egyéni minibusz transzferekre fix-árakat alkalmazunk, semmi rejtett költséget, vagy extra díjat nem számolunk fel az árajánlatunkban megadotton felül. Az árak mindig a minibuszra szólnak, nem alkalmazunk személyenkénti árakat. Szolgáltatásaink árai 4 fő utas felett versenyképesek bármely tömegközlekedési formával. Utasaink azért választanak bennünket, mert a rugalmas indulás, a háztól-házig személyszállítás és bicikli szállítás, hogy nem kell idegenekkel együtt utazniuk, biztonságossá és kényelmessé teszi az utazást.

MERCEDES VITO MINIBUSZ ->

- Mercedes Vito minibusz 6+1 vagy 8 +1 fős. Minibuszos személygépkocsis személyszállítás Budapestről - külföldre, illetve bármely Közép-európai országból - Budapestre. Vállalkozásunk kizárólag egyéni (privát) nemzetközi és magyarországi belföldi transzfereket kínál minibuszokkal. Iránytaxi, gyüjtö transzferek nem szerepelnek a kinálatunkban. Menetrendi járatokat nem működtetünk.

KORLÁTOZÁSOK - KÁRTYÁSFIZETÉS ->


COVID-19 - Az éppen aktuális előírások és korlátozások betartásával folyamatosan biztosítjuk a nemztetközi transzfer szolgáltatást. Kérjük legyen tekintettel arra, hogy egymás és a saját biztonságunk érdekében arc maszkot használunk az utazás során és ezt az utasainktól is elvárjuk! Külföldre vagy külföldről történő utazásaihoz szükséges imformációkat a Konzuli Szolgálat honlapján találhat.
- Bankkártyás fizetés lehetséges a taxikban, személygépkocsikban, minibuszokban. Bármilyen bankkártyát, hitelkártyát képes kezelni a SUMUP telefonos applikációnk. Amennyiben szüksége van a kártyás fizetés bizonylatára is, a rendszer automatikusan azonnal elküldi az Ön e-mail címére. Amennyiben ügyfele vagy vendége transzferét szeretné kártyával előre fizetni, rendszerünk automatikusan díjbekérőt küld a megadott elérhetőségekre. Az autóbuszos transzferek esetében a gépkocsivezető állít ki számlát, illetve lehetőség van átutalással fizetni.

ÚTKÖZBEN - JÁRMŰVEINK- Ha idejük megengedi, bárhol tarthatnak pihenőt, megnézhetnek egy turisztikai látványosságot vagy tehetnek egy városnézéssel, ebéddel egybekötött kitérőt. Felkészült, idegennyelveket beszélő, tapasztalt sofőrök útközben érdekes és hasznos információkkal szolgálnak az adott látványosságról.
- Járművek: Ha az utasok létszámához és poggyászához megfelelő autót rendel, azzal nem csak kényelmessé teszi az utazást, hanem pénzt is takarít meg. A minibuszok megfelelnek a hatósági előírásoknak, rendszeresen karbantartottak és esztétikusak. Egyéni és céges megrendelőink, szerződött utazási irodák és szállodák megelégedettsége és rendszeres megbízásai teszik lehetővé, hogy járműparkunkat folyamatosan, a kor igényeinek megfelelően frissíthessük. Vállalkozásunk rendelkezik a tevékenységhez szükséges valamennyi hatósági engedéllyel és megfelel a Nemzeti Közlekedési Hatóság által támasztott valamennyi törvényi feltételnek.

MINIBUSZ + BICIKLI SZÁLLÍTÁS-> KÜLFÖLD


-Készséggel állunk utasaink rendelkezésére ha üdülni utaznak és nem szeretnék otthon hagyni a bicikliket sem. Fő profilunk a személyszállítás, de szabad kapacítás esetén örömmel nyújtunk keréppár szállítási szolgáltatást is. Amit kínálhatunk: Mercedes Vito minibusz 8+1 fős és hozzákapcsolt kerékpárok szállítására kialakított utánfutó. A csomagokat elhelyezhetik a minibusz csomagterében, az egyéb felszerelés és a biciklik az utánfutón kapnak helyet.

- Az árak: minibuszra értendők, nem személyenkénti árak.
- Az ár tartalmazza a szállítás minden költségét - adó, útdíj, parkolás.
- Gépkocsi: Mercedes Vito
- Poggyász: Utasonként 1 kabin méretű és 1 kézipoggyász.
- Fizetés készpénzben a gépkocsivezetőnek: FT, EUR, GBP, CHF, USD.
- Bankkártyás fizetés lehetséges. (+ 3 % bankköltség)
- Fizetés banki átutalással: előzetesen vagy utólag 7 napon belül.
- Számlaadás: On-line kassza, vagy online számla.
- Gépkocsivezető: Németül és angolul beszélő sofőr
- Utakat és utasokat nem szervezünk, járatokat nem indítunk.
- Utasok: Kizárólag egy társasághoz tartozók utaznak a gépkocsiban.
- Megrendelés: Írásban, az transzfer-ajánlatkérő forma segítségével.
- Nem kérünk foglalót vagy előleget és hitelkártya adatokat sem.

* A nemzetközi transzferek árai az árfolyam változásai miatt EURO-ban rögzítettek, de természetesen Magyar Forintban (készpénzben, bankkártyával) is fizethetők.


Minibusz + kerékpár szállításmax. 8 fő
Budapest - Bécs Reptér499,- €
Budapest - Bécs city499,- €
Budapest - Klosterneuburg550,- €
Budapest - Tulln600,- €
Budapest - Krems650,- €
Budapest - Dürnstein650,- €
Budapest - Sankt Pölten650,- €
Budapest - Melk700,- €
Budapest - Linz800,- €
Budapest - Graz800,- €
Budapest - Salzburg1.250,- €
Budapest - Prague1.000,- €
Budapest - Český Krumlov900,- €
Budapest - Brno650,- €
Budapest - Pozsony450,- €
Budapest - Zagrab650,- €
Budapest - Plitvice800,- €
Budapest - Rijeka900,- €
Budapest - Ljubljana850,- €
Budapest - Bled850,- €
Budapest - Maribor650,- €
Budapest - Triest1.150,- €
Budapest - Velence1.300,- €
Budapest - Passau1.000,- €
Budapest - München1.300,- €
Budapest - Drezda1.250,- €


-Válassza Ön is a kényelmet és a biztonságot!
* Amennyiben az úticélját nem találja a felsoroltak közt, hívjon bátran az ajánlatkéréssel!


Utasvélemények

Maria Maglasang - Indonesia

I always wanted to visit these cities (Bratislava, Vienna, Budapest). I'm so happy, I found this site! Easy to book, enough details and information, so I didn't have to worry about anything. Thanks for the trip! I miss these places already! Best wishes: Maria from Indonesia

2018-03-19

Nancy Morton - USA

I got a European trip as a graduation gift from my mom. Due to some errors, we missed the train from Vienna to Budapest. Luckily, we found this site and it was really life-saving! After hours of worrying, we met a kind and helpful driver and it was a relief! It was a good idea, to use a professional service instead of getting lost in a foreign-language country even more. It was an enjoyable ride and we also got useful tips for sights, museums and restaurants. Thank you very much Emil!
Nancy Morton - USA California

2018-03-19

Marek Jablonsky - Poland

Hi! We were travelling with the kids from Vienna to Budapest with the option of travelling through the Danube Bend. So rich history and amazing view! Our guide and driver was so easy-going, helpful and intelligent. The kids enjoyed the time so much and learnt more, than in a history lesson! We would like to thank you for the ride. It was an awesome day, you made our trip so interesting! Thank You Emil! Regards: Marek Jablonsky - Poland

2018-03-19

Tommy Lim

"We had booked for us 3 Emil as a private driver from Vienna to Budapest in Sept. 2017 via his homepage viennabudapest.hu. It was easy to find all the informations on the site. His offer was promt and detailed, he answered for all our questions previously in his transfer confirmation. The pick up was in the exact time, the car is a luxury Mercedes E class estate car, enough luggage-rack for our 4 suitcases and hand bags. He offered us not a simple direct transport to Budapest but a scenic tour via Bratislava, which is the capital city of Slovakia. It was amazing!!! Highly recommended! Thank you Emil!"

2018-03-10

Daniel Sikorsky

It was an excellent ride and excellent car excellent driver.
Five stars!
Thanks Emil

2018-01-10

Dieter und Elke Schröder

Wir möchten uns für die pünktliche Abholung aus Pari bedanken.Wir
können Sie nur weiter empfehlen.
Grüße aus Schleswig Holstein!

Dieter und Elke Schröder

2017-07-06

Robert Venczel - USA Florida

Nálunk Amerikában teljesen más kép él a taxisokról. Nemrég meglátogattam az őseim földjét családommal. Sajnos a gyerekeim nem jól beszélik a Magyar nyelvet. Az interneten találták - szerencséjükre - a mi kedvenc magyar sofőrünket, aki nem csak, hogy kiválóan beszél angolul, de hihetetlen lexikális tudással rendelkezik. Innentől kezdve felébredt a kíváncsiságuk az Óhaza történelme és kultúrája iránt. Emil minden tiszteletet és elismerést megérdemel.
Köszönjük Emil! (Újra jövünk)

2016-03-04

Trade registration code: 25697297
Tax code: 51336985-1-34
Copyright: budapestvienna.hu © 2009 - 2024

Bokros Emil

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:
TAXI BUDAPEST VIENNA
GTM MINIBUS SERVICE
Személyszállító és Fuvarszervező Kft.
Cím: 1027 Budapest Bem rkp. 52.
Telefon: +36302376000in Angolul, Németül, Magyarul
E-Mail: info@budapestvienna.hu