Transzfer Budapest <->Bécs vagy Prága - Pozsony városnézéssel

Pozsony - A város amit érdemes felkeresni! Rendhagyó privát transzfer Bécsből Budapestre, vagy Budapestről Bécsbe - Pozsony városnézéssel. Taxi, minibusz, angolul, németül beszélő sofőrrel,

Élmény, kényelem, biztonság! - Három Közép-európai főváros felkeresése egy napon, mindössze 3+3 óra alatt. Speciális ajánlatunk a Budapest - Bécs és a Budapest - Prága között utazóknak egy ámulatba ejtő kirándulás a Pozsony városnézés.

A POZSONYI VÁR


- A Magyar Királyság történelmében korábban fontos szerepet játszott város Pozsony, most Szlovákia fővárosa, kulturális és gazdasági központja Bratislava néven. Sokan korábbi német nevén Pressburg-ként emlegetik. Magyar nevét a vár első kapitányáról Poson-ról kapta. Ez a gyönyörű város sokáig a Magyar Országgyűlés helyszíne is volt. Az átutazóban lévő turistáknak érdemes megállnia itt pár órára. A Duna melletti 85 méter magas várhegyen álló Pozsonyi Vár szerepe meghatározó volt történelmünkben, Korona Tornyában őrizték a magyar királyi koronát és a koronázási ékszereket. Jelenleg a Szlovák Nemzeti Múzeumnak ad otthont.

POZSONY ÓVÁROS


- A valódi Közép-európai hangulatot árasztó, turistacsalogató Pozsony történelmi belvárosa egyre népszerűbb utazási célpont. Életkortól függetlenül mindenki talál itt magának érdekes látnivalót. A barokk műemléképületekben számos érdekes múzeum, izgalmas galéria található. Pozsony Óvárosának - középkori eredetű utca szerkezetével - minden utcája sétálóövezet, a látnivalók legtöbbje és a vendéglátóhelyek nagy része is itt található. A várral szemközt a Pozsony legismertebb temploma a gótikus stílusú, eredetileg román templom helyére a 13.században épített Szent Márton Katedrális áll. Tetején a Szent Korona másolata található annak emlékére, hogy 1563 és 1830 között itt koronáztak meg 11 magyar királyt és 8 királynét.

GRASSALKOVICH PALOTA


- A belvárostól északra, annak közvetlen közelében áll az impozáns késő barokk stílusú Grassalkovich Palota, mely napjainkban a Szlovák Köztársasági Elnök rezidenciája. Érdekes fotótéma a színes egyenruhás díszőrség és az őrségváltás. Az 1760-ban épült elegáns palota mögött található Pozsony legszebb nyilvános parkja. Eredetileg a palota kertje volt, majd közparkká tették. Az 1999-es átalakítást követően barokk stílusú franciakertté alakították, melyben számos modern, sokszor egészen meghökkentő, avantgárd szobrokat, installációkat csodálhatunk meg.

POZSONY FŐTÉR - RÉGI VÁROSHÁZA


- A Pozsony Óvárosának központi részén elhelyezkedő Fő tér a város társasági életének központja, több forgalmas sétálóutca is itt fut össze. A hangulatos sétateret barokk, klasszicista és szecessziós épületek övezik, jó időben teraszos vendéglátóhelyek sorjáznak az épületek aljában. Legfőbb nevezetessége, egyben Pozson legrégebbi kő épülete az Óvárosháza. A tér közepén álló Roland-kút a város népszerű találkahelye. A szökőkút már 1572 óta ékesíti a teret. Az utóbbi években egyre több, óriási népszerűségnek örvendő kedves utcai szoborral gazdagodott az óváros. Sokszor úgy találjuk meg, hogy egy kisebb fotózó tömeg veszi körül őket. A legfurcsább figura kétségtelenül a „Kandi”, azaz "Čumil", egy csatornából kikukucskáló vidám fickó. A másik népszerű alak „Schöne Nazi” a Fő tér sarkán széles mosollyal kalapját üdvözlésre emelve. Nem messze Napóleon alakja látható, ahogy egy padon pihen.

 

Transzfer + Pozsony városnézés

ÉLMÉNY, KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG! - Három Közép-európai főváros felkeresése egy napon, mindössze 6 óra alatt. Speciális ajánlatunk a Budapest - Bécs és a Budapest - Prága között utazóknak egy ámulatba ejtő kirándulás a Pozsony városnézés. A közvetlen transzfer Budapest és Bécs között csak 2,5 - 3 óra, Budapest és Prága között csak 6 órade ha az utasainknak nem sietős a dolguk, úgy tehetünk egy 2 - 3 órás megállót útközben Pozsonyban. Egy rövid városnézés - a Pozsonyi Vár és a gyönyörű dunai panoráma megtekintése, az Óváros bebarangolása, egy finom ebéd valamelyik tradicionális pozsonyi étteremben - még emlékezetesebbé teszik az utazást. Pozsony az idők folyamán fejlődése mellett megmaradt Európa egyik legélhetőbb fővárosának, megőrizte történelmi hangulatát. Az óváros temérdek elegáns és hagyományos éttermével, kávézójával, barátságos polgáraival nyújt kikapcsolódást az oda látogatóknak. Minderre a szépségre a Várhegyről látható dunai panoráma teszi fel a koronát. Pozsony népszerűségét egyébként kedvező elhelyezkedésének is köszönheti. A város határa egyben országhatár is, az osztrák főváros Bécs mindössze 80 km.

- A rendhagyó transzfert megrendelhetik akár Bécsből Budapestre vagy Budapestről Bécsbe, Prágából Budapestre, akár Budapestről Prága irányába is.
- Készpénzfizetés esetén az elfogadott devizák: FT, EUR, CHF, GBP, USD.
- Hitelkártyás fizetés lehetséges (VISA, MASTER, MAESTRO) + 3 % díj.

* További információkért keressen bennünket telefonon, vagy e-mailben! ** Az árak gépkocsinként értendőek, nem személyenként, azok változtatásának jogát fenntartjuk!

-Válassza az élményt, a kényelmet és a biztonságot!

BÉCS - BUDAPEST + POZSONY- MERCEDES E OSZTÁLY ->


- Mercedes E osztály kombi taxi a legmegfelelőbb ezekre a külföldi, vagy hosszabb belföldi transzferekre max 3 fő utas számára. Nagy csomagtér a poggyásznak és maximális kényelem az utasoknak.

-Taxi Mercedes E osztály:

Budapest - Bécs + Pozsony: 469,- EUR / autó
Bécs - Budapest + Pozsony: 469,- EUR / autó
Budapest - Prága + Pozsony: 840,- EUR / autó
Prága - Budapest + Pozsony: 840,- EUR / autóBÉCS - BUDAPEST + POZSONY - MERCEDES MINIBUSZ ->

- Mercedes Vito minibusz 7+1 fős. Minibuszos személygépkocsis személyszállítás Budapestről - külföldre, illetve bármely Közép-európai országból - Budapestre. Vállalkozásunk kizárólag egyéni (privát) nemzetközi és magyarországi belföldi transzfereket kínál minibuszokkal. Iránytaxi, gyüjtö transzferek nem szerepelnek a kinálatunkban. Menetrendi járatokat nem működtetünk.

Minibusz Mercedes Vito 7+1:
Budapest - Bécs + Pozsony: 539,- EUR / autó
Bécs - Budapest + Pozsony: 539,- EUR / autó
Budapest - Prága + Pozsony: 899,- EUR / autó
Prága - Budapest + Pozsony: 899,- EUR / autó
BÉCS - BUDAPEST + POZSONY - MERCEDES BUSZ ->

- Mercedes Sprinter busz 18+1 fős. Autóbusz transzfer, autóbuszos személyszállítás Budapestről - külföldre, illetve bármely Közép-európai országból - Budapestre. Vállalkozásunk kizárólag egyéni (privát) nemzetközi és magyarországi belföldi buszos transzfereket kínál. Utakat, utasokat nem szervezünk, járatokat nem indítunk.

Busz Mercedes Sprinter:
Budapest - Bécs + Pozsony: 899,- EUR / autó
Bécs - Budapest + Pozsony: 899,- EUR / autó
Budapest - Prága + Pozsony: 1.550,- EUR / autó
Prága - Budapest + Pozsony: 1.550,- EUR / autó


Utasvélemények

Maria Maglasang - Indonesia

I always wanted to visit these cities (Bratislava, Vienna, Budapest). I'm so happy, I found this site! Easy to book, enough details and information, so I didn't have to worry about anything. Thanks for the trip! I miss these places already! Best wishes: Maria from Indonesia

2018-03-19

Nancy Morton - USA

I got a European trip as a graduation gift from my mom. Due to some errors, we missed the train from Vienna to Budapest. Luckily, we found this site and it was really life-saving! After hours of worrying, we met a kind and helpful driver and it was a relief! It was a good idea, to use a professional service instead of getting lost in a foreign-language country even more. It was an enjoyable ride and we also got useful tips for sights, museums and restaurants. Thank you very much Emil!
Nancy Morton - USA California

2018-03-19

Marek Jablonsky - Poland

Hi! We were travelling with the kids from Vienna to Budapest with the option of travelling through the Danube Bend. So rich history and amazing view! Our guide and driver was so easy-going, helpful and intelligent. The kids enjoyed the time so much and learnt more, than in a history lesson! We would like to thank you for the ride. It was an awesome day, you made our trip so interesting! Thank You Emil! Regards: Marek Jablonsky - Poland

2018-03-19

Tommy Lim

"We had booked for us 3 Emil as a private driver from Vienna to Budapest in Sept. 2017 via his homepage viennabudapest.hu. It was easy to find all the informations on the site. His offer was promt and detailed, he answered for all our questions previously in his transfer confirmation. The pick up was in the exact time, the car is a luxury Mercedes E class estate car, enough luggage-rack for our 4 suitcases and hand bags. He offered us not a simple direct transport to Budapest but a scenic tour via Bratislava, which is the capital city of Slovakia. It was amazing!!! Highly recommended! Thank you Emil!"

2018-03-10

Daniel Sikorsky

It was an excellent ride and excellent car excellent driver.
Five stars!
Thanks Emil

2018-01-10

Dieter und Elke Schröder

Wir möchten uns für die pünktliche Abholung aus Pari bedanken.Wir
können Sie nur weiter empfehlen.
Grüße aus Schleswig Holstein!

Dieter und Elke Schröder

2017-07-06

Robert Venczel - USA Florida

Nálunk Amerikában teljesen más kép él a taxisokról. Nemrég meglátogattam az őseim földjét családommal. Sajnos a gyerekeim nem jól beszélik a Magyar nyelvet. Az interneten találták - szerencséjükre - a mi kedvenc magyar sofőrünket, aki nem csak, hogy kiválóan beszél angolul, de hihetetlen lexikális tudással rendelkezik. Innentől kezdve felébredt a kíváncsiságuk az Óhaza történelme és kultúrája iránt. Emil minden tiszteletet és elismerést megérdemel.
Köszönjük Emil! (Újra jövünk)

2016-03-04

Trade registration code: 25697297
Tax code: 51336985-1-34
Copyright: budapestvienna.hu © 2009 - 2024

Bokros Emil

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:
TAXI BUDAPEST VIENNA
GTM MINIBUS SERVICE
Személyszállító és Fuvarszervező Kft.
Cím: 1027 Budapest Bem rkp. 52.
Telefon: +36302376000in Angolul, Németül, Magyarul
E-Mail: info@budapestvienna.hu