Transzfer Budapest <->Bécs a Dunakanyaron keresztül

Európán kívüli turista utasaink egyik legkedveltebb útvonala személygépkocsis vagy minibuszos transzfer Bécs és Budapest között a Dunakanyaron keresztül.

PRIVÁT TRANSZFER BUDAPEST - DUNAKANYAR - BÉCS


Európán kívüli turista utasaink egyik legkedveltebb útvonala személygépkocsis vagy minibuszos transzfer Bécs és Budapest között a Dunakanyaron keresztül.
Egésznapos transzfert és kirándulást kínálunk, ha nem sietős a megérkezés Budapestre vagy Bécsbe. Talán az "Utazás Magyarország Történelmébe" nevet is adhatnánk ennek az útnak, hiszen általában a folyó völgyeken keresztül vezető kereskedelmi utak mentén alakultak ki a legkorábbi települések. A Duna folyó a maga 2850 km-es (1771 mérföld) hosszával Európa leghosszabb - 10 országot átszelő - nemzetközi víziútja. A környék ősidők óta lakott, melyet temérdek történelmi lelet bizonyít. Nem csak a varázslatos, minden évszakban meghökkentően gyönyörű természetes látnivalói teszik vonzóvá, hanem az épített értékei, a különböző történelmi korokat felidéző várai, templomai és települései is. Útunk során - attól függően, hogy Bécs vagy Budapest felé tartunk - a három leglátványosabb települést keressük fel. 1. - Esztergom 2. - Visegrád, 3. - Szentendre.

TARTSANAK VELÜNK MAGYARORSZÁG TÖRTÉNELMÉBE!

ESZTERGOM


1. - Esztergom
, Magyarország első Királyi Székesfővárosa a Budapesttől csupán 46 km-re fekvő kisváros ma a Magyar Római Katolikus Egyház és az Alkotmánybíróság székhelye. Az Esztergomi Bazilika Magyarország legnagyobb temploma, benne található a Középkori Kincstár melyet nem érdemes kihagyni a programból. A Keresztény Múzeum ma az ország legnagyobb eklektikus gyűjteménye. A város a Duna jobb partján fekszik, mely ezen a szakaszán egyben országhatár is a szemközti oldalon levő szlovákia és Magyarország között.

VISEGRÁD


2. - Visegrádot
először 1009-ben említik írásban, mint érseki székhelyet. A pusztító tatárjárás után újjá építik, majd l. Károly királyunk 1325-ben megteszi királyi székhelyévé. Károly királyunk a Cseh és lengyel uralkodókkal együtt 1335-ben egy két hónapos kongresszust tartott itt, mely során erős koalíciót kötöttek a Habsburg Ausztria ellen. Ezt egy későbbi kongresszus követte 1338-ban. Tulajdonképpen ilyen régi az együttműködés a Közép-európai országok között, melyet manapság „V4 Koalíció” néven emlegetnek. Zsigmond királyunk később 1405 -1408 között Budára költöztette a királyi udvart, de később Corvin Mátyás mediterrán stílusú reneszánsz palotát építtetett a Duna partjára - melynek egész Európa a csodájára járt - és nyári rezidenciaként használta. Az 1526-os mohácsi csatát követően az ország három részre szakadása után Visegrád is elveszítette jelentőségét.
- Visegrád Fellegvár: A tatárjárás után IV. Béla királyunk erődítmény rendszert építtetett ki 1240-1250 között melynek a legfontosabb eleme a hegytetőn található fellegvár volt. A háromszög alaprajzú vár, minden sarkán egy toronnyal volt megerősítve. A 14. században az Anjou királyok idején a palota ismét királyi székhely lett, kibővítették, új falakat és palota épületet kapott. A 15. század végén Mátyás király renováltatta a vár középső részeit. A fellegvár sokáig a Magyar Szent Korona őrzésére is szolgált. 1544-ben Visegrádot is elfoglalták a törökök és egy rövid időszak (1595-1605) kivételével 1685-ig török kézen is maradt, mialatt nagyon komolyan romlott az állapota. Ezután soha többé nem használták. A fellegvár ma folyamatos felújítás alatt áll, jelentős része látogatható. Érdemes vállalni a hozzá felfelé vezető utat, nem csak a kiállítások, hanem a szemet gyönyörködtető Dunakanyar panoráma miatt is!

SZENTENDRE


- Szentendre:
A Budapesthez közel található Duna parti kisváros több mint ezer éve lakott település. A rómaiak Ulcisia Castra (Farkasverem) néven említették. A 16. századtól a magyarországi Szerb közösség legjelentősebb helyeként tartják számon. Szentendrén nyolc Szerb- Ortodox templom és három kápolna található, de csak egy-egy Római- Katolikus és Evangélikus temploma van. A turisták leginkább múzeumairól, művészeti galériáiról és a kültéri néprajzi gyűjteményéről ismerik. Zegzugos utcáin sétálva temérdek ajándék üzlet, étterem és kávézó várja a látogatókat. A 18. században a török uralom után Szentendre mediterrán hangulatban újjászületett és újra benépesült – a magyaron kívül Szerb, Horvát, Német és Görög lakossággal. A várost ma leginkább Dél-európai hangulatú, többnyire barokk épületekből álló kisvárosként jellemezhetjük.

- Ha felkeltettük érdekődését, kérjen tőlünk ajánlatot!

- Az egész Dunakanyar bővelkedik természeti és épített történelmi látnivalókban. Egy ilyen utat ajánlunk azoknak, akiknek nem sietős az útjuk Budapest és Bécs között, egy igazi utazást Magyarország történelmébe! A kirándulással egybe kötött transzfer Bécs és Budapest között is megrendelhető.
- Ha Budapestről indulunk, akkor először Szentendre a mediterrán hangulatú, festői kisváros esik utunkba, innen az út Visegrádra vezet. A legfontosabb látnivaló a visegrádi Fellegvár bejárása, és egy finom ebéd elfogyasztása után következik Esztergom a Magyar Katolikus Egyház székhelye. Esztegomból egyenes út a Duna mentén, majd az M 1-es autópályán Bécsbe. Az ebédet és a belépőket nem tartalmazza a transzfer ára. - Külföldi üzletfelek, turisták vagy vendégei részére magyarul, németül, angolul beszélő sofőr áll szolgálatukra, a kívánt nyelven történő idegenvezetéssel. - Készpénzfizetés esetén az elfogadott devizák: FT, EUR, CHF, GBP, USD. - Hitelkártyás fizetés lehetséges (VISA, MASTER, MAESTRO) + 3 % díj. - Az út Budapestről Bécsbe Szentendrén, Visegrádon és Esztergomon át 8 óra. kb. 300 km.

További információkért keressen bennünket telefonon, vagy e-mailben! Az árak gépkocsinként értendőek, nem személyenként, azok változtatásának jogát fenntartjuk! - Szerződött partnereink egyéni fizetési feltételeket élvezhetnek!


- VÁLASSZA AZ ÉLMÉNYT, A KÉNYELMET ÉS A BIZTONSÁGOT!

BÉCS - BUDAPEST + DUNAKANYAR - MERCEDES E OSZTÁLY ->


- Mercedes E osztály kombi taxi a legmegfelelőbb ezekre a külföldi, vagy hosszabb belföldi transzferekre max 3 fő utas számára. Nagy csomagtér a poggyásznak és maximális kényelem az utasoknak.

-Taxi Mercedes E osztály:

Budapest - Bécs + Dunakanyar: 499,- EUR / autó
Bécs - Budapest + Dunakanyar: 499,- EUR / autóBÉCS - BUDAPEST + DUNAKANYAR - MERCEDES MINIBUSZ ->

- Mercedes Vito minibusz 7+1 fős. Minibuszos személygépkocsis személyszállítás Budapestről - külföldre, illetve bármely Közép-európai országból - Budapestre. Vállalkozásunk kizárólag egyéni (privát) nemzetközi és magyarországi belföldi transzfereket kínál minibuszokkal. Iránytaxi, gyüjtö transzferek nem szerepelnek a kinálatunkban. Menetrendi járatokat nem működtetünk.

Minibusz Mercedes Vito 7+1:
Budapest - Bécs + Dunakanyar: 559,- EUR / autó
Bécs - Budapest + Dunakanyar: 559,- EUR / autó
BÉCS - BUDAPEST + DUNAKANYAR - MERCEDES BUSZ ->

- Mercedes Sprinter busz 18+1 fős. Autóbusz transzfer, autóbuszos személyszállítás Budapestről - külföldre, illetve bármely Közép-európai országból - Budapestre. Vállalkozásunk kizárólag egyéni (privát) nemzetközi és magyarországi belföldi buszos transzfereket kínál. Utakat, utasokat nem szervezünk, járatokat nem indítunk.

Busz Mercedes Sprinter:
Budapest - Bécs + Dunakanyar: 999,- EUR / autó
Bécs - Budapest + Dunakanyar: 999,- EUR / autó


Utasvélemények

Maria Maglasang - Indonesia

I always wanted to visit these cities (Bratislava, Vienna, Budapest). I'm so happy, I found this site! Easy to book, enough details and information, so I didn't have to worry about anything. Thanks for the trip! I miss these places already! Best wishes: Maria from Indonesia

2018-03-19

Nancy Morton - USA

I got a European trip as a graduation gift from my mom. Due to some errors, we missed the train from Vienna to Budapest. Luckily, we found this site and it was really life-saving! After hours of worrying, we met a kind and helpful driver and it was a relief! It was a good idea, to use a professional service instead of getting lost in a foreign-language country even more. It was an enjoyable ride and we also got useful tips for sights, museums and restaurants. Thank you very much Emil!
Nancy Morton - USA California

2018-03-19

Marek Jablonsky - Poland

Hi! We were travelling with the kids from Vienna to Budapest with the option of travelling through the Danube Bend. So rich history and amazing view! Our guide and driver was so easy-going, helpful and intelligent. The kids enjoyed the time so much and learnt more, than in a history lesson! We would like to thank you for the ride. It was an awesome day, you made our trip so interesting! Thank You Emil! Regards: Marek Jablonsky - Poland

2018-03-19

Tommy Lim

"We had booked for us 3 Emil as a private driver from Vienna to Budapest in Sept. 2017 via his homepage viennabudapest.hu. It was easy to find all the informations on the site. His offer was promt and detailed, he answered for all our questions previously in his transfer confirmation. The pick up was in the exact time, the car is a luxury Mercedes E class estate car, enough luggage-rack for our 4 suitcases and hand bags. He offered us not a simple direct transport to Budapest but a scenic tour via Bratislava, which is the capital city of Slovakia. It was amazing!!! Highly recommended! Thank you Emil!"

2018-03-10

Daniel Sikorsky

It was an excellent ride and excellent car excellent driver.
Five stars!
Thanks Emil

2018-01-10

Dieter und Elke Schröder

Wir möchten uns für die pünktliche Abholung aus Pari bedanken.Wir
können Sie nur weiter empfehlen.
Grüße aus Schleswig Holstein!

Dieter und Elke Schröder

2017-07-06

Robert Venczel - USA Florida

Nálunk Amerikában teljesen más kép él a taxisokról. Nemrég meglátogattam az őseim földjét családommal. Sajnos a gyerekeim nem jól beszélik a Magyar nyelvet. Az interneten találták - szerencséjükre - a mi kedvenc magyar sofőrünket, aki nem csak, hogy kiválóan beszél angolul, de hihetetlen lexikális tudással rendelkezik. Innentől kezdve felébredt a kíváncsiságuk az Óhaza történelme és kultúrája iránt. Emil minden tiszteletet és elismerést megérdemel.
Köszönjük Emil! (Újra jövünk)

2016-03-04

Trade registration code: 25697297
Tax code: 51336985-1-34
Copyright: budapestvienna.hu © 2009 - 2024

Bokros Emil

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:
TAXI BUDAPEST VIENNA
GTM MINIBUS SERVICE
Személyszállító és Fuvarszervező Kft.
Cím: 1027 Budapest Bem rkp. 52.
Telefon: +36302376000in Angolul, Németül, Magyarul
E-Mail: info@budapestvienna.hu