Taxi, Minibus Privat Transfer Budapest <-> Flughafen Wien Schwechat

TAXI, MINIBUS PRIVAT TRANSFERS - TRANSPORT ZWISCHEN BUDAPEST – WIEN ODER FLUGHAFEN WIEN FÜR FIX-PREIS, MIT ENGLISCH,- UND DEUTSCHSPRACHIGERM FAHRER.
TRANSFERBESTELLUNG!
TAXI MERCEDES E KLASSE: BUDAPEST - FLUGHAFEN WIEN: 275,- EUR / AUTO
 

Általános információk a Budapest - Bécs közötti reptéri transzferekről
- Távolság Budapest– Bécs Schwechat Repülőtér: 230 km / 2,5 óra.
- Transzfer árak: gépkocsira értendőek, nem személyenkénti árak
- Az ár tartalmazza a szállítás minden költségét - adó, útdíj, parkolás.
- Gépkocsik: Mercedes E-osztály, Mercedes Vito.
- Csomag - poggyász: A reptéri és intercity transzferekhez tágas, nagy csomagterű kombi taxikat, minibuszokat használunk.
- Fizetés készpénzben a gépkocsivezetőnek: FT, EUR, GBP, CHF, USD.
- Hitelkártyás fizetést elfogadunk: + 3 % felár.
- Fizetés banki átutalással: előzetesen vagy 7 napon belül utólag.
- Számla: on-line kassza, vagy készpénzfizetési számla.
- Gépkocsivezető: németül és angolul beszélő sofőr
- Utakat és utasokat nem szervezünk, menetrendi járatokat nem indítunk.
- Utasok: kizárólag Ön vagy a csoportjához tartozók utaznak a gépkocsiban.
- Megrendelés: Írásban, az transzfer ajánlatkérő forma segítségével.
- Nem kérünk foglalót vagy előleget és hitelkártya adatokat sem.

- VÁLASSZA ÖN IS A KÉNYELMET ÉS A BIZTONSÁGOT!

Preise - Budapest International Transfers

DIE PREISE BEINHALTEN ALLE KOSTEN UND STEUERN.
Licensed car or minibus transport Mercedes E class up to 3 pers. van up to 6 pers. minibus up to 7 pers.
Vienna Airport to Budapest 275,- EUR 299,- EUR 349,- EUR
Vienna city to Budapest 299,- EUR 319,- EUR 349,- EUR
Vienna Airport - Budapest Airport 299,- EUR 319,- EUR 349,- EUR
Vienna - Budapest Airport 299,- EUR 339,- EUR 369,- EUR

Usere öfters vorkommende Fahrten: Budapest <-> Wien

Unsere öfters vorkommende Fahrten: Transfers zwischen Ungarn Budapest und Hauptstätte, Touristische Gebiete, Sehenswürdigkeiten in Mittel-Europa, wie: Budapest, Wien, Bratislava, Graz, Innsbruck, Salzburg, Zagreb, Prag, Český Krumlov, Brno, Plitvice, Rije

BUDAPEST -> WIEN FLUGHAFEN EXPRESS


Személyszállítás Budapestről illetve bármely magyarországi címről megrendelhető Bécsbe vagy a Bécs Schwechat Repülőtérre. Nem szervezünk utasokat és utazásokat, mindig az együtt utazók létszámának megfelelő gépkocsit rendeljen! - Fix transzfer árakat alkalmazunk a bécsi reptéri transzferek esetében, mindig az együtt utazók létszámának megfelelő gépkocsira adunk árajánlatot! - A reptéri és intercity nemzetközi transzferekhez felső kategóriás, kényelmes, nagy csomagterű autókat használunk. - Természetesen extrém mennyiségü poggyász esetén felárral utánfutó kérhető. - Gyermekülés vagy ülésmagasító díjmentesen kérhető - Magyarul,németül, angolul beszélő sofőr. - Készpénzfizetés esetén az elfogadott devizák: FT, EUR, CHF, GBP, USD. - Hitelkártyás fizetés lehetséges (VISA, MASTER, MAESTRO) + 3 % díj - Transzfer rendeléskor nem kérünk előleget, vagy foglalót. - Mindig a gépkocsivezetőnél fizethet a megérkezés után.
- Ár/ autó max. 3 főig: Mercedes E osztály kombi: 275,- EUR.
- Ár/ autó max. 6 főig: Mercedes Vito minibusz: 319,- EUR.
- Ár/ autó max. 7 főig: Mercedes Vito minibusz: 349,- EUR.

* További információkért keressen bennünket telefonon, vagy e-mailben! ** Az árak gépkocsinként értendőek, nem személyenként, azok változtatásának jogát fenntartjuk! - Szerződött partnereink egyéni fizetési feltételeket élvezhetnek!

FLUGHAFEN WIEN -> BUDAPEST EXPRESS

Személygépkocsis személyszállítás, taxi, minibusz, autóbusz transzferek a Bécs Schwechat Repülőtér és Budapest, vagy bármely magyarországi település, turisztikai desztináció között. - Kizárólag egyéni taxi, vagy minibuszos, autóbuszos utakat vállalunk, nem szervezünk utasokat és utazásokat. Fix transzfer árakat alkalmazunk, mindig az együtt utazók létszámának megfelelő gépkocsira adunk árajánlatot! - Ha az Ön úticélja nem található az oldalunkon felsoroltak között, kérjen árajánlatot írásban, vagy hívjon bennünket információkért telefonon! - A külföldi reptéri és intercity transzferekhez felső kategóriás, kényelmes, nagy csomagterű személyautókat, minibuszokat használunk. - Természetesen extrém mennyiségü poggyász esetén felárral utánfutó kérhető. - Gyermekülés vagy ülésmagasító díjmentesen kérhető - Külföldi üzletfelek, turisták vagy vendégei részére magyarul,németül, angolul beszélő sofőr áll szolgálatukra a feladathoz elvárt kultúrált öltözetben. - Készpénzfizetés esetén az elfogadott devizák: FT, EUR, CHF, GBP, USD. - Hitelkártyás fizetés lehetséges (VISA, MASTER, MAESTRO) + 3 % díj - Transzfer rendeléskor nem kérünk előleget, vagy foglalót. - Mindig a gépkocsivezetőnél fizethet a megérkezés után.
- Ár/ autó max. 3 főig: Mercedes E osztály kombi: 275,- EUR.
- Ár/ autó max. 6 főig: Mercedes Vito minibusz: 319,- EUR.
- Ár/ autó max. 7 főig: Mercedes Vito minibusz: 349,- EUR.

* További információkért keressen bennünket telefonon, vagy e-mailben! ** Az árak gépkocsinként értendőek, nem személyenként, azok változtatásának jogát fenntartjuk! - Szerződött partnereink egyéni fizetési feltételeket élvezhetnek!

BUDAPEST -> FLUGHAFEN WIEN - STOP IN PARNDORF OUTLET

- Ingyenes transzfer Budapest és Bécs között? Természetesen a személyszállítasi szolgáltatás pénzbe kerül, de egy bevásárlással a Parndorf McArthur Designer Outlet Centerben - különösen szezonvégi leárazások idején - akár a transzfer teljes árát megspórolhatja. Az Outletben az Európai Únión kívüli országokból érkezők Fogyasztási Adó mentesen vásárolhatnak. - A Parndorf Designer Outlet Center közvetlenül a Budapest - Bécs közötti A4-es autópálya mellett található, így nem kell kitérőt sem tenni. A bevásárlás után azonnal folytathatja útját akár Bécs, akár Budapest felé, hiszen a transzfert mindkét irányban megrendelheti. A külföldi reptéri és intercity transzferekhez felső kategóriás, kényelmes, nagy csomagterű személyautókat, minibuszokat használunk, így a vásárolt dolgoknak is jut hely a poggyász mellett. - Természetesen extrém mennyiségű poggyász esetén felárral utánfutó kérhető. - Gyermekülés vagy ülésmagasító díjmentesen kérhető. - Külföldi üzletfelek, turisták vagy vendégei részére magyarul, németül, angolul beszélő sofőr áll szolgálatukra, a feladathoz elvárt kultúrált öltözetben. - Készpénzfizetés esetén az elfogadott devizák: FT, EUR, CHF, GBP, USD. - Hitelkártyás fizetés lehetséges (VISA, MASTER, MAESTRO) + 3 % díj. - Az út Budapestről Bécsbe Parndorfon keresztül is csak kb. 250 km. - Időtartam: összesen 6 óra (3 óra vásárlás Parndorfban). - Sofőr: Angolul + Németül + Magyarul beszél.
- Ár/ autó max. 3 főig: Mercedes E osztály kombi: 379,- EUR.
- Ár/ autó max. 6 főig: Mercedes Vito minibusz: 439,- EUR.
- Ár/ autó max. 7 főig: Mercedes Vito minibusz: 499,- EUR.

* További információkért keressen bennünket telefonon, vagy e-mailben! ** Az árak gépkocsinként értendőek, nem személyenként, azok változtatásának jogát fenntartjuk! - Szerződött partnereink egyéni fizetési feltételeket élvezhetnek!

BUDAPEST -> BÉCS REPÜLŐTÉR - POZSONY VÁROSNÉZÉSSEL

- HIHETETLEN? - Három Közép-európai főváros egyetlen nap, mindössze 6 órás utazás alatt? Különleges ajánlatunk elsősorban nem üzleti utazóknak szól. Budapest és Bécs között utazó külföldi turistáknak Pozsonyi városnézést kínálunk útközben, hogy az utazás még emlékezetesebb legyen. A pozsonyi kitérő mindössze 3 órával növeli a menetidőt - de ha nem siet - mindenképpen megéri felkeresni a pozsonyi várat, majd barangolni az Óváros forgalommentes utcáin és élvezni a történelmi hangulatot! - Bratislava talán a régió egyik legcsendesebb fővárosa, óvárosi hangulattal, elegáns éttermekkel és kávézókkal, stílusos emberekkel és ... a háttérben a Dunával. - Gyermekülés vagy ülésmagasító díjmentesen kérhető. - Külföldi üzletfelek, turisták vagy vendégei részére magyarul, németül, angolul beszélő sofőr áll szolgálatukra, a feladathoz elvárt kultúrált öltözetben. - Készpénzfizetés esetén az elfogadott devizák: FT, EUR, CHF, GBP, USD. - Hitelkártyás fizetés lehetséges (VISA, MASTER, MAESTRO) + 3 % díj. - Az út Budapestről Bécsbe Bratislaván keresztül is csak kb. 30 km. - Időtartam: összesen 6 óra (3 óra Pozsonyban). - Sofőr: Angolul + Németül + Magyarul beszél.
- Ár/ autó max. 3 főig: Mercedes E osztály kombi: 399,- EUR.
- Ár/ autó max. 6 főig: Mercedes Vito minibusz: 459,- EUR.
- Ár/ autó max. 7 főig: Mercedes Vito minibusz: 499,- EUR.

* További információkért keressen bennünket telefonon, vagy e-mailben! ** Az árak gépkocsinként értendőek, nem személyenként, azok változtatásának jogát fenntartjuk! - Szerződött partnereink egyéni fizetési feltételeket élvezhetnek!

BUDAPEST -> BÉCS REPÜLŐTÉR - DUNAKANYARON KERESZTÜL

Személygépkocsis személyszállítás, taxi, minibusz, autóbusz transzferek a Bécs Schwechat Repülőtér és Budapest, vagy bármely magyarországi település, turisztikai desztináció között. - Kizárólag egyéni taxi, vagy minibuszos, autóbuszos utakat vállalunk, nem szervezünk utasokat és utazásokat. Fix transzfer árakat alkalmazunk, mindig az együtt utazók létszámának megfelelő gépkocsira adunk árajánlatot! - Ha az Ön úticélja nem található az oldalunkon felsoroltak között, kérjen árajánlatot írásban, vagy hívjon bennünket információkért telefonon! - A külföldi reptéri és intercity transzferekhez felső kategóriás, kényelmes, nagy csomagterű személyautókat, minibuszokat használunk. - Természetesen extrém mennyiségü poggyász esetén felárral utánfutó kérhető. - Gyermekülés vagy ülésmagasító díjmentesen kérhető - Külföldi üzletfelek, túristák vagy vendégei részére magyarul,németül, angolul beszélő sofőr áll szolgélatukra a feladathoz elvárt kultúrélt öltözetben. - Készpénzfizetés esetén az elfogadott devizák: FT, EUR, CHF, GBP, USD. - Hitelkártyás fizetés lehetséges (VISA, MASTER, MAESTRO) + 3 % díj - Transzfer rendeléskor nem kérünk előleget, vagy foglalót. - Mindig a gépkocsivezetőnél fizethet a megérkezés után. - Természetesen bármely magyarországi és közeli repülőtérről vállalunk Budapestre is személygépkocsis és autóbuszos személyszállítást: Budapest Repülőtér, Bécs Schwechat Repülőtér, Graz Repülőtér, Bratislava (Pozsony) Repülőtér, Zagrab Repülőtér, Hévíz Balaton Airport. - Szerződött partnereink egyéni fizetési feltételeket élvezhetnek!

BUDAPEST -> BÉCS - AUSZTIA INTERCITY

Személygépkocsis személyszállítás, taxi, minibusz, autóbusz transzferek a Bécs Schwechat Repülőtér és Budapest, vagy bármely magyarországi település, turisztikai desztináció között. - Kizárólag egyéni taxi, vagy minibuszos, autóbuszos utakat vállalunk, nem szervezünk utasokat és utazásokat. Fix transzfer árakat alkalmazunk, mindig az együtt utazók létszámának megfelelő gépkocsira adunk árajánlatot! - Ha az Ön úticélja nem található az oldalunkon felsoroltak között, kérjen árajánlatot írásban, vagy hívjon bennünket információkért telefonon! - A külföldi reptéri és intercity transzferekhez felső kategóriás, kényelmes, nagy csomagterű személyautókat, minibuszokat használunk. - Természetesen extrém mennyiségü poggyász esetén felárral utánfutó kérhető. - Gyermekülés vagy ülésmagasító díjmentesen kérhető - Külföldi üzletfelek, túristák vagy vendégei részére magyarul,németül, angolul beszélő sofőr áll szolgélatukra a feladathoz elvárt kultúrélt öltözetben. - Készpénzfizetés esetén az elfogadott devizák: FT, EUR, CHF, GBP, USD. - Hitelkártyás fizetés lehetséges (VISA, MASTER, MAESTRO) + 3 % díj - Transzfer rendeléskor nem kérünk előleget, vagy foglalót. - Mindig a gépkocsivezetőnél fizethet a megérkezés után. - Természetesen bármely magyarországi és közeli repülőtérről vállalunk Budapestre is személygépkocsis és autóbuszos személyszállítást: Budapest Repülőtér, Bécs Schwechat Repülőtér, Graz Repülőtér, Bratislava (Pozsony) Repülőtér, Zagrab Repülőtér, Hévíz Balaton Airport. - Szerződött partnereink egyéni fizetési feltételeket élvezhetnek!

BUDAPEST -> GRAZ

Személygépkocsis személyszállítás, taxi, minibusz, autóbusz transzferek a Bécs Schwechat Repülőtér és Budapest, vagy bármely magyarországi település, turisztikai desztináció között. - Kizárólag egyéni taxi, vagy minibuszos, autóbuszos utakat vállalunk, nem szervezünk utasokat és utazásokat. Fix transzfer árakat alkalmazunk, mindig az együtt utazók létszámának megfelelő gépkocsira adunk árajánlatot! - Ha az Ön úticélja nem található az oldalunkon felsoroltak között, kérjen árajánlatot írásban, vagy hívjon bennünket információkért telefonon! - A külföldi reptéri és intercity transzferekhez felső kategóriás, kényelmes, nagy csomagterű személyautókat, minibuszokat használunk. - Természetesen extrém mennyiségü poggyász esetén felárral utánfutó kérhető. - Gyermekülés vagy ülésmagasító díjmentesen kérhető - Külföldi üzletfelek, túristák vagy vendégei részére magyarul,németül, angolul beszélő sofőr áll szolgélatukra a feladathoz elvárt kultúrélt öltözetben. - Készpénzfizetés esetén az elfogadott devizák: FT, EUR, CHF, GBP, USD. - Hitelkártyás fizetés lehetséges (VISA, MASTER, MAESTRO) + 3 % díj - Transzfer rendeléskor nem kérünk előleget, vagy foglalót. - Mindig a gépkocsivezetőnél fizethet a megérkezés után. - Természetesen bármely magyarországi és közeli repülőtérről vállalunk Budapestre is személygépkocsis és autóbuszos személyszállítást: Budapest Repülőtér, Bécs Schwechat Repülőtér, Graz Repülőtér, Bratislava (Pozsony) Repülőtér, Zagrab Repülőtér, Hévíz Balaton Airport. - Szerződött partnereink egyéni fizetési feltételeket élvezhetnek!

BUDAPEST -> SALZBURG

Személygépkocsis személyszállítás, taxi, minibusz, autóbusz transzferek a Bécs Schwechat Repülőtér és Budapest, vagy bármely magyarországi település, turisztikai desztináció között. - Kizárólag egyéni taxi, vagy minibuszos, autóbuszos utakat vállalunk, nem szervezünk utasokat és utazásokat. Fix transzfer árakat alkalmazunk, mindig az együtt utazók létszámának megfelelő gépkocsira adunk árajánlatot! - Ha az Ön úticélja nem található az oldalunkon felsoroltak között, kérjen árajánlatot írásban, vagy hívjon bennünket információkért telefonon! - A külföldi reptéri és intercity transzferekhez felső kategóriás, kényelmes, nagy csomagterű személyautókat, minibuszokat használunk. - Természetesen extrém mennyiségü poggyász esetén felárral utánfutó kérhető. - Gyermekülés vagy ülésmagasító díjmentesen kérhető - Külföldi üzletfelek, túristák vagy vendégei részére magyarul,németül, angolul beszélő sofőr áll szolgélatukra a feladathoz elvárt kultúrélt öltözetben. - Készpénzfizetés esetén az elfogadott devizák: FT, EUR, CHF, GBP, USD. - Hitelkártyás fizetés lehetséges (VISA, MASTER, MAESTRO) + 3 % díj - Transzfer rendeléskor nem kérünk előleget, vagy foglalót. - Mindig a gépkocsivezetőnél fizethet a megérkezés után. - Természetesen bármely magyarországi és közeli repülőtérről vállalunk Budapestre is személygépkocsis és autóbuszos személyszállítást: Budapest Repülőtér, Bécs Schwechat Repülőtér, Graz Repülőtér, Bratislava (Pozsony) Repülőtér, Zagrab Repülőtér, Hévíz Balaton Airport. - Szerződött partnereink egyéni fizetési feltételeket élvezhetnek!

BUDAPEST -> INNSBRUCK

Személygépkocsis személyszállítás, taxi, minibusz, autóbusz transzferek a Bécs Schwechat Repülőtér és Budapest, vagy bármely magyarországi település, turisztikai desztináció között. - Kizárólag egyéni taxi, vagy minibuszos, autóbuszos utakat vállalunk, nem szervezünk utasokat és utazásokat. Fix transzfer árakat alkalmazunk, mindig az együtt utazók létszámának megfelelő gépkocsira adunk árajánlatot! - Ha az Ön úticélja nem található az oldalunkon felsoroltak között, kérjen árajánlatot írásban, vagy hívjon bennünket információkért telefonon! - A külföldi reptéri és intercity transzferekhez felső kategóriás, kényelmes, nagy csomagterű személyautókat, minibuszokat használunk. - Természetesen extrém mennyiségü poggyász esetén felárral utánfutó kérhető. - Gyermekülés vagy ülésmagasító díjmentesen kérhető - Külföldi üzletfelek, túristák vagy vendégei részére magyarul,németül, angolul beszélő sofőr áll szolgélatukra a feladathoz elvárt kultúrélt öltözetben. - Készpénzfizetés esetén az elfogadott devizák: FT, EUR, CHF, GBP, USD. - Hitelkártyás fizetés lehetséges (VISA, MASTER, MAESTRO) + 3 % díj - Transzfer rendeléskor nem kérünk előleget, vagy foglalót. - Mindig a gépkocsivezetőnél fizethet a megérkezés után. - Természetesen bármely magyarországi és közeli repülőtérről vállalunk Budapestre is személygépkocsis és autóbuszos személyszállítást: Budapest Repülőtér, Bécs Schwechat Repülőtér, Graz Repülőtér, Bratislava (Pozsony) Repülőtér, Zagrab Repülőtér, Hévíz Balaton Airport. - Szerződött partnereink egyéni fizetési feltételeket élvezhetnek!

BUDAPEST -> POZSONY

Személygépkocsis személyszállítás, taxi, minibusz, autóbusz transzferek a Bécs Schwechat Repülőtér és Budapest, vagy bármely magyarországi település, turisztikai desztináció között. - Kizárólag egyéni taxi, vagy minibuszos, autóbuszos utakat vállalunk, nem szervezünk utasokat és utazásokat. Fix transzfer árakat alkalmazunk, mindig az együtt utazók létszámának megfelelő gépkocsira adunk árajánlatot! - Ha az Ön úticélja nem található az oldalunkon felsoroltak között, kérjen árajánlatot írásban, vagy hívjon bennünket információkért telefonon! - A külföldi reptéri és intercity transzferekhez felső kategóriás, kényelmes, nagy csomagterű személyautókat, minibuszokat használunk. - Természetesen extrém mennyiségü poggyász esetén felárral utánfutó kérhető. - Gyermekülés vagy ülésmagasító díjmentesen kérhető - Külföldi üzletfelek, túristák vagy vendégei részére magyarul,németül, angolul beszélő sofőr áll szolgélatukra a feladathoz elvárt kultúrélt öltözetben. - Készpénzfizetés esetén az elfogadott devizák: FT, EUR, CHF, GBP, USD. - Hitelkártyás fizetés lehetséges (VISA, MASTER, MAESTRO) + 3 % díj - Transzfer rendeléskor nem kérünk előleget, vagy foglalót. - Mindig a gépkocsivezetőnél fizethet a megérkezés után. - Természetesen bármely magyarországi és közeli repülőtérről vállalunk Budapestre is személygépkocsis és autóbuszos személyszállítást: Budapest Repülőtér, Bécs Schwechat Repülőtér, Graz Repülőtér, Bratislava (Pozsony) Repülőtér, Zagrab Repülőtér, Hévíz Balaton Airport. - Szerződött partnereink egyéni fizetési feltételeket élvezhetnek!

BUDAPEST -> PRÁGA

Személygépkocsis személyszállítás, taxi, minibusz, autóbusz transzferek a Bécs Schwechat Repülőtér és Budapest, vagy bármely magyarországi település, turisztikai desztináció között. - Kizárólag egyéni taxi, vagy minibuszos, autóbuszos utakat vállalunk, nem szervezünk utasokat és utazásokat. Fix transzfer árakat alkalmazunk, mindig az együtt utazók létszámának megfelelő gépkocsira adunk árajánlatot! - Ha az Ön úticélja nem található az oldalunkon felsoroltak között, kérjen árajánlatot írásban, vagy hívjon bennünket információkért telefonon! - A külföldi reptéri és intercity transzferekhez felső kategóriás, kényelmes, nagy csomagterű személyautókat, minibuszokat használunk. - Természetesen extrém mennyiségü poggyász esetén felárral utánfutó kérhető. - Gyermekülés vagy ülésmagasító díjmentesen kérhető - Külföldi üzletfelek, túristák vagy vendégei részére magyarul,németül, angolul beszélő sofőr áll szolgélatukra a feladathoz elvárt kultúrélt öltözetben. - Készpénzfizetés esetén az elfogadott devizák: FT, EUR, CHF, GBP, USD. - Hitelkártyás fizetés lehetséges (VISA, MASTER, MAESTRO) + 3 % díj - Transzfer rendeléskor nem kérünk előleget, vagy foglalót. - Mindig a gépkocsivezetőnél fizethet a megérkezés után. - Természetesen bármely magyarországi és közeli repülőtérről vállalunk Budapestre is személygépkocsis és autóbuszos személyszállítást: Budapest Repülőtér, Bécs Schwechat Repülőtér, Graz Repülőtér, Bratislava (Pozsony) Repülőtér, Zagrab Repülőtér, Hévíz Balaton Airport. - Szerződött partnereink egyéni fizetési feltételeket élvezhetnek!

BUDAPEST -> ZAGRAB

Személygépkocsis személyszállítás, taxi, minibusz, autóbusz transzferek a Bécs Schwechat Repülőtér és Budapest, vagy bármely magyarországi település, turisztikai desztináció között. - Kizárólag egyéni taxi, vagy minibuszos, autóbuszos utakat vállalunk, nem szervezünk utasokat és utazásokat. Fix transzfer árakat alkalmazunk, mindig az együtt utazók létszámának megfelelő gépkocsira adunk árajánlatot! - Ha az Ön úticélja nem található az oldalunkon felsoroltak között, kérjen árajánlatot írásban, vagy hívjon bennünket információkért telefonon! - A külföldi reptéri és intercity transzferekhez felső kategóriás, kényelmes, nagy csomagterű személyautókat, minibuszokat használunk. - Természetesen extrém mennyiségü poggyász esetén felárral utánfutó kérhető. - Gyermekülés vagy ülésmagasító díjmentesen kérhető - Külföldi üzletfelek, túristák vagy vendégei részére magyarul,németül, angolul beszélő sofőr áll szolgélatukra a feladathoz elvárt kultúrélt öltözetben. - Készpénzfizetés esetén az elfogadott devizák: FT, EUR, CHF, GBP, USD. - Hitelkártyás fizetés lehetséges (VISA, MASTER, MAESTRO) + 3 % díj - Transzfer rendeléskor nem kérünk előleget, vagy foglalót. - Mindig a gépkocsivezetőnél fizethet a megérkezés után. - Természetesen bármely magyarországi és közeli repülőtérről vállalunk Budapestre is személygépkocsis és autóbuszos személyszállítást: Budapest Repülőtér, Bécs Schwechat Repülőtér, Graz Repülőtér, Bratislava (Pozsony) Repülőtér, Zagrab Repülőtér, Hévíz Balaton Airport. - Szerződött partnereink egyéni fizetési feltételeket élvezhetnek!

BUDAPEST -> LJUBLJANA

Személygépkocsis személyszállítás, taxi, minibusz, autóbusz transzferek a Bécs Schwechat Repülőtér és Budapest, vagy bármely magyarországi település, turisztikai desztináció között. - Kizárólag egyéni taxi, vagy minibuszos, autóbuszos utakat vállalunk, nem szervezünk utasokat és utazásokat. Fix transzfer árakat alkalmazunk, mindig az együtt utazók létszámának megfelelő gépkocsira adunk árajánlatot! - Ha az Ön úticélja nem található az oldalunkon felsoroltak között, kérjen árajánlatot írásban, vagy hívjon bennünket információkért telefonon! - A külföldi reptéri és intercity transzferekhez felső kategóriás, kényelmes, nagy csomagterű személyautókat, minibuszokat használunk. - Természetesen extrém mennyiségü poggyász esetén felárral utánfutó kérhető. - Gyermekülés vagy ülésmagasító díjmentesen kérhető - Külföldi üzletfelek, túristák vagy vendégei részére magyarul,németül, angolul beszélő sofőr áll szolgélatukra a feladathoz elvárt kultúrélt öltözetben. - Készpénzfizetés esetén az elfogadott devizák: FT, EUR, CHF, GBP, USD. - Hitelkártyás fizetés lehetséges (VISA, MASTER, MAESTRO) + 3 % díj - Transzfer rendeléskor nem kérünk előleget, vagy foglalót. - Mindig a gépkocsivezetőnél fizethet a megérkezés után. - Természetesen bármely magyarországi és közeli repülőtérről vállalunk Budapestre is személygépkocsis és autóbuszos személyszállítást: Budapest Repülőtér, Bécs Schwechat Repülőtér, Graz Repülőtér, Bratislava (Pozsony) Repülőtér, Zagrab Repülőtér, Hévíz Balaton Airport. - Szerződött partnereink egyéni fizetési feltételeket élvezhetnek!

BUDAPEST -> MÜNCHEN

Személygépkocsis személyszállítás, taxi, minibusz, autóbusz transzferek a Bécs Schwechat Repülőtér és Budapest, vagy bármely magyarországi település, turisztikai desztináció között. - Kizárólag egyéni taxi, vagy minibuszos, autóbuszos utakat vállalunk, nem szervezünk utasokat és utazásokat. Fix transzfer árakat alkalmazunk, mindig az együtt utazók létszámának megfelelő gépkocsira adunk árajánlatot! - Ha az Ön úticélja nem található az oldalunkon felsoroltak között, kérjen árajánlatot írásban, vagy hívjon bennünket információkért telefonon! - A külföldi reptéri és intercity transzferekhez felső kategóriás, kényelmes, nagy csomagterű személyautókat, minibuszokat használunk. - Természetesen extrém mennyiségü poggyász esetén felárral utánfutó kérhető. - Gyermekülés vagy ülésmagasító díjmentesen kérhető - Külföldi üzletfelek, túristák vagy vendégei részére magyarul,németül, angolul beszélő sofőr áll szolgélatukra a feladathoz elvárt kultúrélt öltözetben. - Készpénzfizetés esetén az elfogadott devizák: FT, EUR, CHF, GBP, USD. - Hitelkártyás fizetés lehetséges (VISA, MASTER, MAESTRO) + 3 % díj - Transzfer rendeléskor nem kérünk előleget, vagy foglalót. - Mindig a gépkocsivezetőnél fizethet a megérkezés után. - Természetesen bármely magyarországi és közeli repülőtérről vállalunk Budapestre is személygépkocsis és autóbuszos személyszállítást: Budapest Repülőtér, Bécs Schwechat Repülőtér, Graz Repülőtér, Bratislava (Pozsony) Repülőtér, Zagrab Repülőtér, Hévíz Balaton Airport. - Szerződött partnereink egyéni fizetési feltételeket élvezhetnek!

Bewertungen

Maria Maglasang - Indonesia

I always wanted to visit these cities (Bratislava, Vienna, Budapest). I'm so happy, I found this site! Easy to book, enough details and information, so I didn't have to worry about anything. Thanks for the trip! I miss these places already! Best wishes: Maria from Indonesia

2018-03-19

Nancy Morton - USA

I got a European trip as a graduation gift from my mom. Due to some errors, we missed the train from Vienna to Budapest. Luckily, we found this site and it was really life-saving! After hours of worrying, we met a kind and helpful driver and it was a relief! It was a good idea, to use a professional service instead of getting lost in a foreign-language country even more. It was an enjoyable ride and we also got useful tips for sights, museums and restaurants. Thank you very much Emil!
Nancy Morton - USA California

2018-03-19

Marek Jablonsky - Poland

Hi! We were travelling with the kids from Vienna to Budapest with the option of travelling through the Danube Bend. So rich history and amazing view! Our guide and driver was so easy-going, helpful and intelligent. The kids enjoyed the time so much and learnt more, than in a history lesson! We would like to thank you for the ride. It was an awesome day, you made our trip so interesting! Thank You Emil! Regards: Marek Jablonsky - Poland

2018-03-19

Tommy Lim

"We had booked for us 3 Emil as a private driver from Vienna to Budapest in Sept. 2017 via his homepage viennabudapest.hu. It was easy to find all the informations on the site. His offer was promt and detailed, he answered for all our questions previously in his transfer confirmation. The pick up was in the exact time, the car is a luxury Mercedes E class estate car, enough luggage-rack for our 4 suitcases and hand bags. He offered us not a simple direct transport to Budapest but a scenic tour via Bratislava, which is the capital city of Slovakia. It was amazing!!! Highly recommended! Thank you Emil!"

2018-03-10

Daniel Sikorsky

It was an excellent ride and excellent car excellent driver.
Five stars!
Thanks Emil

2018-01-10

Dieter und Elke Schröder

Wir möchten uns für die pünktliche Abholung aus Pari bedanken.Wir
können Sie nur weiter empfehlen.
Grüße aus Schleswig Holstein!

Dieter und Elke Schröder

2017-07-06

Robert Venczel - USA Florida

Nálunk Amerikában teljesen más kép él a taxisokról. Nemrég meglátogattam az őseim földjét családommal. Sajnos a gyerekeim nem jól beszélik a Magyar nyelvet. Az interneten találták - szerencséjükre - a mi kedvenc magyar sofőrünket, aki nem csak, hogy kiválóan beszél angolul, de hihetetlen lexikális tudással rendelkezik. Innentől kezdve felébredt a kíváncsiságuk az Óhaza történelme és kultúrája iránt. Emil minden tiszteletet és elismerést megérdemel.
Köszönjük Emil! (Újra jövünk)

2016-03-04

Trade registration code: 25697297
Tax code: 51336985-1-34
Copyright: budapestvienna.hu © 2009 - 2022

Bokros Emil

Address: Hungary
8600, Siófok Hársfa u. 40/a

Telefon: +36 30 9366 966

E-Mail: siotaxi@siotaxi.hu